Zelo urejene v pletenih oblekah vseh dolžin

Po pravici povedano prav ta trenutek še zelo težko razmišljam o pleteninah, plaščih in skratka vsem, kar pripada prehodni ali celo zimski modni sceni, saj so temperature zunaj še vedno povsem poletne. Pa vendar je jesen skoraj tu in kaj hitro se bomo znašli sredi svežih noči in vetrovnih, vremensko muhastih dni, in takrat bo še kako prav prišel vsak omenjen kos nove sezone. Med takšne letos znova prištevamo tudi pletenine vseh vrst, čisto posebno mesto pa tudi tokrat pripada pletenim oblekam vseh dolžin, krojev in debelin.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Naravnost čudoviti so primerki volnenih, midi ali maksi oblek, krojenih rahlo na A, po možnosti z razporkom in 3/4 rokavi, ki se najlepše ujemajo prav z modnimi škornji oziroma v toplejših dneh z minimalističnimi sandali. Prav tako luštne so tudi nekoliko bolj dodelane volnene obleke, kjer ne manjka usnjenih dekorativnih elementov, izrezov in raznoraznih volančkov, naborkov in celo tančic in čipke. Gre za obleke, ki pravzaprav ne potrebujejo veliko drugega, zgolj droben nakit in spete lase.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Še ena od pletenih oblek, ki bo oziroma je že svoje mesto našla tudi med modnimi smernicami letošnje jeseni, je tista z V dekoltejem in ovratnikom, na gumbe, ozka in predvsem zelo nosljiva, tako za službene kot casual namene. Mini različice se lepo ujamejo s prej omenjenimi škornji z visoko peto, lahko celo s supergami, medtem ko sta midi in maksi dolžini precej elegantnejši s sandali, mules petkami ali kar usnjenimi čevlji z nizko peto. Nenazadnje še nekaj namigov o ostalih dodatkih in kombinacijah, kjer si lahko privoščimo veliko usnja in svile, zelo popularno pa tudi letos ostaja plastenje pletenin, torej čez obleko z lahkoto poveznemo dolgo jopo ali širok pulover, ali pa pod njo dodamo tanek puli ali volnene nogavice.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.