Ženski kosi, ki jih moški obožujejo

Prav zanimivo je opazovati, kako postajajo moški vse bolj pozorni in dovzetni za modo, daleč od tega, da ne bi ničesar opazili. In prav lepo je vedeti, da točno vedo, kaj si želijo in imajo v mislih podobo lepe, seksi ženske, ki pa nikakor ni preveč izpostavljena ali seksi, prej bi rekli, da ima pravo mero ravnovesja in visoko samozavest. Ne gre torej le za erotično perilo, ki je seveda dobrodošlo, tukaj so tudi drugi kosi, ki znajo vzbuditi njihovo pozornost in so jim zelo všeč. Poglejmo, kateri.

Elegantne bluze. Naj bodo elegantne, zelo, po svoje tudi seksi, vendar ne takšne, da bi preveč pokazale, ker je “bistvo očem skrito”. Z eleganco torej ne gre zgrešiti, niti pri moških, kar se mi zdi zelo lepo.

vir: Pinterest

Pencil krila. Višji pas in povsem normalna dolžina, torej do kolen ter oprijeta oblika poskrbijo za to, da so ženske obline zelo dobro poudarjene. Tovrstna krila nosimo z visokimi petami in bluzami, torej v bistvu združimo tri elemente, ki so za moške zelo erotični.

vir: Pinterest

Samostoječe nogavice. Od nekdaj so del erotične domišljije in so dejansko zelo lepe, a če jih nosite, najbrž veste, da niso najbolj udobne. Potem pa tako: še vedno si jih lahko omislimo za posebne priložnosti, saj nedvomno poskrbijo za samozavest, tako kot lepo perilo.

vir: Pinterest

Izrezi na hrbtu. Všeč so jim predvsem obleke z globokimi izrezi na hrbtu in prav tako so dobrodošle bluze, odprte v zadnjem delu. Gol hrbet je zanimiv in seksi, morda se tudi me tega premalo zavedamo.

vir: Pinterest

Čipka. Danes je že toliko čipke povsod, da jo bomo z lahkoto našli. Ne gre le za čipko na perilu, ki je seveda zelo zanimiva, temveč tudi za čipko kot detajl na kakšnem modnem kosu. Prosojnosti so pač vedno privlačne.

vir: Pinterest

Visoke pete. Visoke pete in lepi salonarji poskrbijo, da postane tudi ženska hoja drugačna. Hoja v petah zahteva vadbo, lep salonar pa vedno poskrbi za samozavest. Moškim so všeč tudi neobičajne barve in vzorci, v popolnem kontrastu z oblačili.

vir: Pinterest

Oprijete kavbojke. Poudarjajo ženske obline in so čudovite s petami. Res je, da živimo v obdobju boyfriend in mom modelov, ampak v resnici skinny jeans ne bo šel nikoli iz mode, zato ga moramo imeti. No, če pa je moškim všeč, toliko bolje.

vir: Pinterest

Body. Je izredno lep pod oblekami, oblikuje postavo, če pa je čipkast, toliko bolje. Mnogo let jih nismo nosile, zdaj pa so ponovno v modi in jih ni težko najti. Samo poglejte novo kolekcijo Intimissimi in vam bo vse jasno.

vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.