Zima v belih škornjih

Glede na to, da zimska garderoba narekuje veliko bele ali slonokoščene barve in nasploh so na prestolu svetli toni, se obutev temu tudi prilagodi. Pred leti smo opazile bele škornje, ko so prišli na trg, nas je kar presenetilo: beli škornji pozimi? To je res izziv. A tudi sama sem si jih omislila in moram reči, da jih pridno nosim. Težava je seveda v čiščenju, ker niso za grde dneve, zahtevajo lepo in suho vreme, hkrati pa znajo tvoriti res lepe modne kombinacije, sploh z rjavo ali peščeno barvo. V sklopu poulične mode jih gledamo tudi v črnih kombinacijah, kar mi ni preveč všeč, a je le stvar okusa. Beli škornji so lepi z midi krili in volnenimi oblekami, tudi v smislu dolgega puloverja, imamo pa seveda različne dolžine škornjev za prav tako različne stile.

Rada bi preskočila tiste super visoke in čez kolena, vedno imam občutek, da so modna muha in niso za vse. Vidim pa, da jih ženske rade nosijo in nekatere zelo dobro obvladajo! Jaz sem za bolj zmerne oblike, zato mi je bel škorenj všeč v smislu višjega gležnjarja, ki ga nosim s širšimi hlačami ali usnjenimi hlačami, kombinacije so res top. V letošnji zimi, če želite malo izstopati v smislu obutve, imate predvsem dve možnosti: beli škornji ali škornji z živalskim potiskom. Oba modela sta ravno prav drugačna in posebna, po drugi strani pa spominjajo na ljuba 70. leta, ki jih moda naravnost obožuje.

Še eno vprašanje ostaja odprto: kakšna naj bo torbica? Moj nasvet je, da stavite na naravne tone rjave barve, lahko pa se mirno poigrate tudi z belo torbico, vendar pozor: bel odtenek mora biti prav enak kot tisti škornjih, ker ima tudi bela svoje odtenke in vseh ne morete združiti med seboj.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.