Rušenje stereotipov v lepotnem svetu

Zanimivo, kako se zna spremeniti tudi svet lepote, ki je do sedaj predlagal kozmetiko za ženske in drugo za moške, vmes smo tu in tam našle unisex dišave, vsaj dokler se ni pojavil Harry Styles. Harry je od svoje otroške strasti do karaok in petja pesmi Elvisa Presleyja do skupine One Direction prehodil res dolgo pot! Če vas zanima moda in sledite spremembam ter stilu na rdečih preprogah, potem morda veste, da ga imajo vsi za moškega s stilom. Sicer je moški, ki obleče tudi pete in krilo, a danes, kot vidite, je vse dovoljeno. Pesmi skupine One Direction so obnorele celo generacijo otrok in najstnic od leta 2010, ko so fantje skupine na britanski izdaji šova talentov The X Factor zasedli tretje mesto. Šest let pozneje se Harry loti solo kariere in se leta 2019 zahvaljujoč drugemu albumu Fine Line hitro povzpne na lestvice in doseže svetovni uspeh.

Harry Styles
Pleasing by Harry Styles
Pleasing by Harry Styles
Pleasing by Harry Styles

Harry Styles, znan po tem, da podpira vse, kar je povezano z LGBT, nikoli ne zamudi priložnosti, da pokaže svojo odprtost do vsega in ta odprtost se zdaj odraža tudi v novi liniji ličil. Priznam, da linija ni prav bogata in vsebuje zelo malo izdelkov, a o njej se že zdaj veliko govori. Pleasing by Harry Styles vključuje dva izdelka za nego obraza in komplet lakov za nohte z veganskimi formulami, ki niso testirane na živalih. Izbrane barve je preučil sam kantavtor, da bi pridobil zbirko, ki odraža bistvo znamke: uživanje v majhnih radostih življenja. Za nego kože izstopa The Pleasing Pen, izdelek 2v1 s serumom za predel okoli oči in drugim serumom za ustnice. Pearlescent illuminating serum za obraz je popoln, kot podlaga za ličila in samostojno, za prijetno osvetlitev obraza. Komplet lakov za nohte Perfect Polish vključuje 4 lake za nohte, ki jih nosi tudi sam Harry.

Harry Styles
Pleasing by Harry Styles

Namen blagovne znamke Pleasing je ustvariti popolnoma brezspolno kozmetično linijo, namenjeno vsem tistim, ki si želijo biti svobodni, tudi seksualno. Rušenje stereotipov v lepotnem svetu poteka že kar nekaj časa, predvsem po zaslugi zvezd, ki stopijo v ospredje, kot je to storil Fedez z laki za nohte Layla Cosmetics.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.