Tako zelo modni rebrasti kosi

Retro look je do danes postal že skoraj obvezna stalnica letošnje hladne sezone, saj skoraj ni outfita, ki ne bi vseboval vsaj enega elementa, ki se zgleduje po preteklosti. Tovrstnih kosov je torej nešteto in vse kaže, da bomo v takšnih stajling zgodbah ostale še kar nekaj sezon, kar pravzaprav sploh ni slabo, saj gre po večini za izredno kul, pogosto elegantna in hkrati večna oblačila in dodatke, ki se lepo prilegajo tako rekoč vsem generacijam.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Predvsem velik poudarek tokrat sloni na detajlih in materialu, kjer veliko pozornosti znova jemlje prav rebrasta dodelanost. Naj gre za pletenine, žamet ali kak drug material, to je ena tistih podrobnosti, ki vedno znova prav v zimskih mesecih ustvarjajo pridih udobja in nosljivosti ter zagotovo tudi pridih topline in posledično uporabnosti.

Pinterest
Pinterest

To jesen in zimo stavimo predvsem na rebraste hlače, a ne le tiste žametne, temveč vse pogosteje in raje na tiste v obliki pajkic ali elegantne trenirke. Seveda ne manjka niti retro rebrastih hlač iz žameta, kjer so aktualni super široki modeli, z visokim pasom ter z balonasto ali še raje zvončasto oblikovanimi hlačnicami. Znova so tu tudi tovrstne jakne, še veliko bolj IN pa postajajo debeli oversize puloverji ter modni dodatki, kot recimo velika, XXL torba ali celo nekatera casual obutev. Med barvami seveda znova prevladuje vse, kar diši po nežnem in nevtralnem, po drugi strani pa letos ne pozabimo dodati še temno zelene in modre, rjave in vinsko rdeče ter vseh tistih bazičnih tonov, ki so del mnogih zimskih outfitov.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.