Moja izkušnja nakupovanja in svetovanja v Sephori v Trstu

Za začetek moram nujno napisati, da je prav neverjetno, kako te zna življenje presenetiti. Ulica Imbriani v Trstu ima od nekdaj, v mojem srcu, prav posebno mesto, tudi zaradi trgovin, ki so se skozi čas seveda spremenile, a kljub temu ostajajo trdno zasidrane v mojem spominu. Zelo ljubka papirnica, kjer sem redno kupovala šolske dnevnike in nalepke, knjigarna, kjer sem vedno našla kaj lepega za svojo hčer, ki je še tako majhna potovala na letalu in potrebovala nekaj koristnega zato, da pozabi na ure letenja in Sephoro, ki je s svojim barvitim in dišečim svetom vedno našla pot do mojega srca.

Foto: Zen za Sephora
Foto: Zen za Sephora
Foto: Zen za Sephora
Foto: Zen za Sephora

Predstavljajte si mojo srečo, ko so me prav dekleta te kultne parfumerije povabila, da bi z njimi preživela popoldne. Ko sem prispela do njih, mi je bilo popolnoma jasno le eno: res so odbite, nore, ljubko drzne, razigrane in hkrati super profesionalne. Obenem je njihova energija nalezljiva, kar je značilno za ženske, ki znajo delati v teamu in se dobro podpirajo. Ne samo, da delajo, temveč se zabavajo, so polne znanja, delijo nasvete tudi s pomočjo odlične intuicije in da, vsaka izmed njih je malo psihologinja, saj delo z ženskami, ki si želijo biti še lepše, ni vedno enostavno.

Foto: Zen za Sephora
Foto: Zen za Sephora
Foto: Zen za Sephora

Nasveti za odlične nakupe

No, izdelkov je neskončno, odličnih izdelkov pa res veliko toliko. Začnem z obrvmi in storitvijo, ki jo ponuja kultna ameriška znamka Benefit; vse lahko rezervirate termin za oblikovanje obrvi, barvanje in veliko koristnih nasvetov, saj je Zaira prava mojstrica na tem področju, med najboljšimi v Italiji in vse to zna narediti brezhibno in hitro. Moje nove obrvi so, z eno besedo, očarljive in se prav gotovo vrnem čez tri tedne. Pri Sephori sem našla tudi veliko božičnih setov, res priročno, tudi zato, ker želim svojim prijateljicam, mami in hčerki podariti nekaj, kar jih naredi še lepše. Všeč so mi bile palete Too Faced, Huda beauty in Fenty Beauty, pa tudi klasične in zelo ženstvene znamke, kot sta Dior in Chanel.

Foto: Zen za Sephora

Čudovita je tudi njihova linija Sephora, posvečena božiču, z rdečimi in rožnatimi škatlicami, svetlečimi senčili, bleščicami in še in še. Ženskam sem, prav z veseljem, podarila nekaj nasvetov na temo armokromije, torej kako izbrati prave barve na podlagi tena kože ter drugih barv, ki jih imamo na sebi. Da je vse skupaj čim bolj harmonično in elegantno, se moramo držati pravil, ki so res koristna. Vedno sem bila mnenja, da gresta moda in psihologija z roko v roki, in življenje mi je to vsakič znova potrdilo!

Foto: Zen za Sephora

In zdaj, draga Sephorina dekleta, čakam, da me spet pokličete, tudi zato, ker bi rada ponovila naš TikTok ples, ki je navdušil mnoge, med drugim tudi mojo Sofio, ki je povedala takole: “Jaz pa imam res noro mamo.” Kakšen lep kompliment, kajne? 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.