Zimske manikire za krajše nohte

Zima prinaša rahlo temnejše barve, tudi na področju manikire, če pa ste že zdaj pričakovale veliko vijolične, no, boste malo počakale. Pred čudovitim very peri odtenkom so tukaj gozdno zelena, čokoladno rjava, bela, črna, temno rdeča, siva in ombre roke, ki so, z eno besedo, mavrične. Ta stil je postal v zadnjem letu zelo priljubljen, gre pa za to, da izberete pet različnih, a podobnih odtenkov in ustvarite manikiro, v kateri ima vsak prst svojo barvo. Rezultat je čudovit, nohti pa morajo biti nekoliko krajši. Na splošno zdaj velja pravilo, da so krajši nohti tudi elegantnejši, zato je bolje imeti urejeno roko s kratkimi nohti, kot pa dolge kremplje, ki jih marsikdaj dokaj težko nosimo.

Namesto nalepk se lahko potrudite s kakšno mini risbico ali celo citatom; vem, na tako majhni površini je znanstvena fantastika, a včasih lahko vzamemo zobotrebec in poskusimo, zna biti, da bo roka presenetljivo mirna, rezultat pa dokaj dober. V nasprotnem primeru so tukaj mojstrice za manikiro, ki bodo z veseljem pomagale. Ko izbirate barvo, pazite na ten kože: pordela koža ne mara rdeče in njenih sorodnic, zato izberite raje kakšno svetlo, mlečno barvo. Tudi siva doživlja svoj trenutek, lahko jo popestrite z bleščicami ali nosite takšno, kot je. Mat nohti so počasi že skoraj pozabljeni, tu in tam jih še videvamo, a ne prav pogosto.

In seveda ne gre pozabiti, da so nohti naša vizitka, torej jih moramo skrbno negovati.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.