Zimske radosti v nepogrešljivih apres ski čevljih

Čeprav v dolinah nestrpno pričakujemo sneg, so nekateri vrhovi že odeti v bele snežene prevleke, ki kar kličejo po zimskih radostih. Če ste si že rezervirali svojo prvo smučarsko karto, je čas, da razmislite tudi o svoji opravi, ki naj ne bo le modna, ampak tudi topla in udobna. Prav zato je zdaj odličen čas, da si omislite tisto najboljše za to priložnost: apres ski šik. Čevlji z izolacijo delujejo kot puhast suknjič za noge. Odebeljeni gumijasti podplati pa nudijo prijeten oprijem tudi po mokrem asfaltu.

Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Retro bordo rdeči, olivno zeleni, nebeško modri, klasični črni, modni beli, trendi rumeni ali oranžni, predvsem pa podloženi z mucko so apres ski čevlji odlični tudi za različne modne kombinacije, ki jih lahko nosite po mestnih ulicah. Kavbojke, pajkice, žametne hlače ali smučarska oprava − v njih bo zima za nas svetila v svojem najlepšem sijaju. Prav tako je obutev namenjena vsem: ženskam, moškim, starim in mladim.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass

Prav zanimivo se mi zdi ob;udovali trende na smučanju. Jasno je, da so postali smučarski kombinezoni, volneni dodatki, očala in čevlji veliko več, kot le kos, ki je udoben. Moda se je dotaknila tudi športnega področja in zdi se, da želimo biti tudi na smučanju lepo oblečeni. S pomočjo novih materialov, ki niso več tako debeli, a vseeno nas dobro zaščitijo pred mrazom, lahko dosežemo lep videz. Zgodba s čevlji pa je popolnoma ista, saj prav na tem področju najdete najbolj zabavne in ljubk modele. Torej imate že svoj nepogrešljiv zimski par?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.