Zimski eliksir za poškodovane lase

Za svoje lase si želim le najbolje. Povem vam, da težko sklepam kompromise in se zelo zavedam, kako so zdravi in lepi lasje pomembni za vsako izmed nas. No, tudi za moške. Če investiram v dobro in kvalitetno kozmetiko za obraz ter se proti gubam skozi bojujem, podobne velja za lase. Barvanje na dva meseca, feniranje, likanje in kodranje so prav gotovo stresna stvar, sama pa že kar nekaj let uporabljam dve rezlični kozmetiki. Moroccan oil najbrž že poznate in o tem sem tudi pisala: vrhunski preparati, ki obljubajo lepe lase. Na drugi strani pa je kar domača kozmetika, prav tako odlična, in sicer Subrina professional.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Tokrat sem se odpravila na nego k ljubi Sanji iz Salona Hairspa v Ljubljani (pod salonom je drogerija, v kateri najdete vse te produkte, najdete pa jih tudi tukaj) in si privoščila vse za lesketajoč, zdrave lase. Nad rizultatom sem bila očarana. Po barvanju sem si privošila tretma maske v kombinaciji z ampulami. Gre za preparat, ki vam ga toplo priporočam, saj je cenovno zelo dostopen in menim, da je ena izmed najboljših investicij, ki sem si jih privoščila v zadnjih letih. Subrina Professional maska za poškodovane lase pripada liniji Phi. Maska z oljem moringa in Keratrix™, obnavlja tako notranjost lasu kot njegovo povrhnjico. Povečuje odpornost in prožnost las ter krepi lasna vlakna. Primerna za debele in grobe lase. Masko nanesite na z brisačo osušene lase. Pustite delovati 3-5 minut in temeljito sperite. Priznam, da ko sem doma imam masko na glavi tudi 20 minut in prav tako jo uporabljam za Sofiine lase, ki so zelo dolgi in tanjši.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Zima je zelo zahteven čas in ženske marsikdaj ne pomislimo, kako nam denimo volnene kape ali klobuki poškodujejo lasje. Jaz se soočam tudi z burjo in zato že pol življenja nosim čope ter lase stisnem v elastike, kar prav gotovo ni vedno najboljša izbira. Všeč mi je stavite na produkte, ki resnično delujejo in so zanesljivi. Še najbolj pa mi je všeč, ko si lahko vzamem čas za nego in v tej tudi uživam. Serijo produktov vam toplo svetujem, prepričana sem, da boste stanje las popravile in bile navdušene tako, kot sem tudi jaz.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Kaj bi pa ga Sanja predlagala za mastne lase. Že več mesecev se namreč spopadam s to nadlogo in karkoli si dam na lase (maska,balzam…samo na lase),si moram lase prati na 2 dni :(. Dvomim,da je hormonska težava,bolj pa me zanima,kateri šampon bi lahko uporabljala.
    Hvalaaa ❤️

  2. Kaj pa kolumna o lasnih podaljških … enkrat sem to že omenila v nekem komentarju in takrat si se Lorella strinjala, da bi lahko tudi o tem kaj napisala. Ali sem morda objavo zgrešila? V tem primeru se opravičujem za površno iskanje in želim lep dan.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.