Zimski živalski potisk: kako ga nositi

Živalski potisk, poln osebnosti in stila, ostaja nesporni protagonist jesensko-zimskega obdobja, predvsem na področju dodatkov. Pravzaprav ga najlažje nosimo ravno tako, da izberemo majhne detajle s tem potiskom in tako stavimo na eleganco – pas, torbica, lepe pete, pa tudi mokasini ali balerinke. Seveda se lahko odločimo tudi za celotno oblačilo: blazer, krilo, srajco, ali pa za detajl na oblačilu, kot v mojem primeru. Kontrastni rob jopice deluje še vedno diskretno in posebno, tudi zato, ker je povezan z bisernimi gumbi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

To je slog, ki izraža naravo provokativnega stila nepozabnih pin up deklet, pa tudi naravo najbolj prefinjenih prvih dam. Ne gre namreč pozabiti, da sta celo Jackie Kennedy in kraljica Elizabeta II v svoji umirjeni eleganci črpali navdih iz živalskega potiska. Slednji ima torej veliko osebnosti in odtenkov, zato je pomembno, da znamo uravnotežiti barvni hit s pravimi oblačili. Živalski slog, ki je tako vpadljiv in sposoben pritegniti poglede, mora biti nošen s kančkom previdnosti, saj je meja med eleganco in kičem vedno dokaj tanka. To je pa vsekakor slog, ki si zasluži, da ga razumemo in posledično osvojimo v vseh njegovih najbolj intimnih odtenkih.

Temeljno pravilo, da ne bo živalski potisk pretiran ali nevmesen, je, da ne nosite skupaj dveh različnih vrst živalskega potiska. Čeprav na prvo žogo deluje, da se dobro razumeta in sta za skupaj, v resnici postane hitro preveč. Seveda lahko vedno združite več elementov, če so iste vrste. Drugi ključni nasvet je: kombinirajte svoja oblačila v živalskem slogu z drugimi enobarvnimi elementi. Črna se poda k vsemu, popolne pa so tudi nevtralne barve ton na ton z živalskim potiskom. Lahko pa ste tudi drzne in eksperimentirate z drugimi barvami, za kar potrebujete malo več samozavesti (nikar ne pozabimo, da gresta oranžna in živalski potisk vedno z roko v roki).

Danes nosim jopo znamke Hekkakoda lorella10 za 10 % popusta, če potrošite več, kot 29 $.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.