Šest strokovnih nasvetov za vnos pozitivne energije v vaš dom

Novo leto, novo življenje, tako vsaj pravijo. Kaj pa naš dom? Letos poskusimo v svoj prostor razširiti zdravilno in pozitivno energijo, ki ostane vse leto. Preprosto je samo strmeti v nakopičena oblačila v omari ali se pritoževati nad starim otomanom, ki te spominja na bivšega moškega. To je idealen čas, da zgradimo trdne temelje za zdrav dom, v katerem se počutimo dobro. In čas je, da odpravimo vse, kar nas vleče navzdol, tako fizično kot psihično.

Pinterest

Strokovnjaki za zdravljenje poudarjajo, da se lahko s čiščenjem energije doma počutite bolj samozavestni in pripravljeni na vsakodnevne izzive. »Začnite si jemati nekaj časa za razmislek,« priporoča Lindsey Banis, specialistka za zdravljenje v Miraval Arizona, wellness letovišču v Tucsonu. “Vprašajte se, kaj vam vsaka soba v vašem domu predstavlja, kakšno energijo želite, da bo bolj koristna za vas in vašo družino.” Tudi če ste skeptični do kristalov, jih je morda vredno poskusiti. Ni vam treba pretiravati ali zgraditi nekakšnega svetišča, ampak tudi majhna stvar, kot je knjižni opornik iz rožnatega kremena, se lahko prilega vaši pisarni. Če ne veste, kje začeti, ali če vas premaga misel, da bi počeli vse naenkrat, pomislite, kje preživite največ časa, svetuje Ninette. Tukaj je šest nasvetov strokovnjakov in oblikovalcev, kako v novo leto v svoj dom vnesti zdravilno energijo.

Imejte difuzno svetlobo

Svetloba lahko pomaga ponovno umeriti energijo doma. Če želite pozdraviti naravno svetlobo ali zmanjšati njeno intenzivnost, si omislite zavese iz neotipljive tkanine. Sveče in lestenci dodatno pripomorejo k umirjenosti prostora.

Pinterest

Pozitivna energija v kopalnici

imejte v kopalnici kristal iz prozornega ali rožnatega kremena za poudarjanje nege samega sebe. Ametist naj bi tudi dal prostoru čisto energijo. Ključ do uporabe kristalov je, da jih postavite na pravo mesto in z namenom. Morda postavite kristale blizu svoje kopalne kadi in ob večernem namakanju imejte v mislih mantro samooskrbe.

Pinterest

Očistiti delovni prostor

Če delate od doma in je vaša pisarna natrpana, se vam morda zdi, da so tudi vaše misli takšne. Strokovnjak svetuje, da si ob koncu dneva vzamete čas in vse postavite na svoje mesto, da lahko začnete znova in se naslednji dan pripravite na uspeh.

Pinterest

Spremenite spalnico

Barva ima lahko velik vpliv na razpoloženje. Svetlejša spalnica je ponavadi mirnejša, ko se oko premika skozi prostor. Moder čipkasti ahat je lahko navdih za novo barvno paleto. Lila lepidolitni kristali spodbujajo sproščujočo energijo, so še en navdih za odtenek, ki lahko prinese zdravilno energijo v vaš spalni prostor.

Pinterest

Kuhajte v razigrani kuhinji

Kuhinja je prostor za druženje, morala bi biti prostor za deljenje veselja. Poskusite vstaviti drugačne ploščice (vsaj pri kuhalni plošči), oblaziniti stole v svetlo obarvano blago ali za mizo postaviti pisane pogrinjke. Šopek svežega cvetja ali sveča, ki diši po rožah, bo naredila čudeže za duševno dobro počutje.

Pinterest

Očistite vhod – kar je najbolj pomembno!

Poskusite uporabiti smudge z belim žajbljem, limonino travo, sivko, brinom ali rožmarinom, ki jih zažgete na vhodu, da vnesete zdravilno energijo in ravnovesje v vhod in dom. Odprite okno in zažgite smudge, pustite, da počasi gori, tako da se dim širi po vsej površini. Zelišča lahko položite tudi v uho školjke, ​​ko hodite skozi vsako sobo in ponavljate očiščevalno afirmacijo. Nikoli ne pozabite na pomembnost odprtega okna. To je lažje storiti v toplejših mesecih, a minuta svežega zimskega zraka lahko dela čudeže. Naj zrak fizično izpodriva zastalo energijo. Svež zrak prinaša novo življenje.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.