Bomber jakna za različne stile

Zima in nizke temperature nas vsakodnevno spominjajo, da je čas za debele plašče in bunde ter seveda modne dodatke, ki nas grejejo, kot so šali, kape in rokavice. Najnovejši trendi pa napovedujejo, da bodo kmalu na vrsti bomber jakne, ki niso nobena novost na modni sceni, a bodo to pomlad 2023 doživele vrhunec na lestvici priljubljenih must have modnih kosov. Z njimi smo se spogledovale že preteklo jesen, največkrat so bile videne v usnjeni različici, ki je idealna izbrira za vse rokerice po duši, a najnovejše smernice bodo naklonjene različnih stilom oblačenja. Torej pri vaših najljubših modnih hišah čaka popolna bomber jakna, ki jo boste lahko nosile s svojo obstoječo garderobo in bo dodala tisto modno piko na i.

Kot se spodobi za vsako spomlad bodo v igri živahne barve. Veliko bo zelene in vijolične v različnih niansah. Klasično črno bomber jakne bodo popestrili tudi razni pisani potiski in napisi, ki bodo vsekakor v nekoliko bolj motorističnem slogu. Med modeli še vedno kraljuje oversized kroj, nekateri modni oblikovalci pa ponujajo tudi krajše crop različice, ki odlično pristajajo na visok pas.

Športni slog bo izredno priljubljen, bomber jakne, ki spominjajo na tiste, ki jih nosijo športniki, bo ključen pri urbani modi. Te so nekoliko bolj retro, vintage, zato jih lahko poiščete tudi v trgovinah, ki ponujajo lepe modne kose iz druge roke. Če imate rade denim oziroma jeans material lahko svojo novo najljubšo jakno poiščete ravno v tem materialu. Ta odlično pristaja na še tako enostavne in vsakodnevne kose, ne bojte se pomešati med seboj različne tudi denim oblačila, double denim trend je lahko izredno šik, sploh v pravi modni kombinaciji. Pri izboru svoje nove bomber jakne poglejte za inspiracijo modne oprave zvezdnic, ki so ta trend že obvladale, in ga vključile s svoj vsakdan.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.