Živalskega potiska se (še) ne bomo znebile

No, če sem iskrena, si niti ne želim, da bi se ga znebile, zato, ker mi je zelo všeč in se v zadnjih mesecih prav trudim, da bi ga redno vključevala v svoje outfite. Ko se ga navadiš, ga ni več težko sprejeti in dojeti, da zna vedno postaviti piko na i. Moda nam ga ves čas ponuja, morda je še največ leopardjega vzorca, a tukaj so tudi ostali potiski in če samo pogledamo poulično modo, nam je tudi jasno, da jih lahko pomešamo med seboj. A kako to storiti?

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Živalski potisk ni za stare mame in to je prva stvar, ki jo morate vedeti. In ni le za pogumne ženske ali za tiste, ki želijo izstopati. Živalski potisk je za vse, ni vezan na starost ali okoliščine, v mislih moramo imeti le, da postane hitro preveč, zato ga je treba uporabljati zmerno. Zmerno pomeni, da bomo izbrale samo en kos ali dva, če gre za dodatke (denimo torbico in čevlje, klobuk in pas). Super je v kombinaciji s črno, bež, oranžno, rumeno, rdečo in belo, oziroma umazano belo, zato so njegove možne kombinacije zelo pestre in raznolike in verjamem, da boste našle pravo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

V tem trenutku, za top stil, si lahko privoščite sledeče kose:

  • balerinke z živalskim potiskom,
  • salonarje z živalskim potiskom,
  • clutch torbico z živalskim potiskom,
  • tanek pas z živalskim potiskom,
  • klobuk z živalskim potiskom,
  • bluzo s pentljo z živalskim potiskom.
Vir: Pinterest
Pretty Ballerinas

Če se počutite malo bolj drzne, potem stavite na trenč, obleko ali kombinezon. Omenjeni kosi niso vsakdanji, a morda imate že kakšno priliko, ki kar kliče po drugačnosti, lahko je le večer s prijateljicami pred Aperolom ali kaj podobnega. Za več idej in inspiracij poglejte slike, pa tudi kakšen dober stajling v sklopu poulične mode, ki nikoli ne razočara. Naj še namignem, da je moj zadnji nakup plisirano krilo z živalskim potiskom (tu in tam Zara zmaga) in komaj čakam, da ga oblečem! P.S.2: v Milanu pa sem nabavila bluzo, tako noro lepo, da se je sploh ne morem nagledati.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.