10 stvari, ki jih lahko kupite na popustih

Bliža se sezona popustov, ki je sicer pri nas postala rahlo zmedena. Zdi se mi namreč, da so stvari na popustu že takrat, ko pridejo v trgovino ali skoraj. Prodajalci pravijo, da se brez znamenitega listka “znižano” bolj malo prodaja in tako je vse skupaj razvrednoteno. Če pa boste slučajno šle v tujino, bližnjo Italijo ali Avstrijo, potem je zgodba drugačna. Izbrala sem nekaj kosov, ki so vedno dober nakup, če pa jih najdete na popustih, toliko bolje, saj gre za male, velike investicije.

Vir: Glamour

Blazer

Teh ni nikoli dovolj in seveda morate nujno staviti na svetle barve. Pasteli so na prvem mestu in potem tudi nekaj super klasičnega, kot sta črna in temno modra.

Midi obleka

Dolžina je večna in te obleke so idealne za v službo, poslovne sestanke ter takrat, ko si želite biti urejene. Primerne pa so za vse postave.

Športni copati

So še vedno zelo v modi in seveda ne le za tek. Pravzaprav postajajo športni vse bolj modni in priljubljeni, zato jih lahko nosite vedno. A nikar ne pozabite na pete!

Vir: Fashion Journal

Živalski potisk

Letos ga je res veliko! Ne gre pretiravati, a kakšen kos je prav gotovo dobrodošel: lepa torbica, sandali, čevlji, pas, klobuk … izbira je vaša.

Kavbojke

Dobre je kar težko dobiti, a z malo sreče … In seveda kavbojk ni nikoli dovolj, zato morda prav na popustih najdete kakšen model, ki vam je bil že prej noro všeč in zdaj stane nekoliko manj.

Bela srajca

Klasika, a še vedno zelo uspešna odločitev. S kavbojkami ali krilom, pod blazerjem ali samostojno. Bela srajca je kos, ki ga morate imeti.

Vir: Pinterest

Kombinezon

Na prvo žogo bi rekla, da ga ne boste veliko nosile, a je vse odvisno od modela. Če je iz jerseyja, udoben, morda celo krajši, iz bombaža in z golimi rameni, potem bo hitro postal top kos poletja.

Sandali

Svetujem vam nizke, usnjene sandale, ker jih boste veliko nosile. Seveda je lahko dobra izbira tudi model s peto, a poleti je običajno tako, da paradiramo v nizkih čevljih … No, tako ali drugače so čevlji vedno dobra izbira.

Nakit

Nekaj zlatega, nekaj srebrnega, nekaj turkiznega in biseri. Veliki uhani, zapestnica z obeski, daljša verižica, trendov je ogromno, lahko pa si omislite več vsega, ker boste tudi nosile.

Vir: FunkyForty

Eleganten komplet

Blazer in hlače, morda v beli barvi in seveda model, ki ga lahko nosite tudi z drugimi kosi. Bel blazer je čudovit s kavbojkami, bele hlače pa s katerokoli bluzo. In če najdete dober kroj, potem ste na konju.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.