Dolga T majica v vlogi mini obleke

Na prvi pogled morda čisto preprosta poletna oprava, pa vendar je lahko T majica, ki jo spremenimo kar v mini obleko, pravi modni look. Z nekaj dodatki, lahkotnim make-upom, zabavnim lakom za nohte ter valovitimi lasmi ali figo se ta navaden kos včasih prelevi kar v najbolj popularno stajling zgodbo vroče sezone. Gre namreč za casual outfit, ki si ga lahko na svojstven način privošči skoraj vsaka izmed nas, dobro se obnese tako med sprehodom po mestu kot med trenutki na plaži, zaradi udobja, ki ga nudi, pa ga mnoge nosimo tudi doma.

Vir: Instagram – Sincerely Jules
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Predlagam, da je majica nekoliko daljše krojena, lahko celo oversize, kar pomeni, da si jo večkrat izposodimo kar iz moške garderobe. Naj gre za čisto preprosto, enobarvno verzijo v belem, črnem, kaki ali kakšnem drugem odtenku, zelo priljubljene ostajajo majice glasbenih skupin, ki delujejo, kot da smo jih potegnile kar iz preteklih 90., lahko pa so tudi kanček bolj dodelane, z elementi cofkov, bleščic, napisov, vezenin in podobnega. Brezčasne tudi v tem primeru ostajajo T majice s črtami ali pikicami, tudi v vlogi poletne mini obleke, za popestritev pa ne poskrbijo zgolj njihove barve, dodatki in vzorci, temveč ogromno naredijo že kroji, torej rokavi ali brez njih, V ali U ovratnik, širok ali oprijet model.

Vir: Pinterest
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter

In kaj dodati zraven? Poleg že na začetku omenjenega ne pozabimo na slamnat klobuk in pleteno torbo, lahko tudi drobno torbico okoli pasu ali pa nahrbtnik, na nogah naj bodo minimalistični sandali z ali brez petke, japonke, espadrile ali kar superge, medtem ko za celotno podobo ogromno naredijo tudi vpadljiva sončna očala, veliki uhani in/ali plastenje drobnega nakita.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.