#11 Moje življenje, moja pravila

Pravila so zato, da jih kršimo, je rekel nekdo, včasih pa so tukaj tudi zato, da jih upoštevamo. Videla sem, da vam je sreda še posebej všeč in je tudi meni postala zelo ljuba, deloma zato, ker lahko dam srce na dlan, kar zelo rada počnem, in hkrati ugotavljam, koliko smo si pravzaprav podobne. Leto 2019 se je začelo z ogromnimi koraki na vse strani, kar pa me zabava, je dejstvo, da nisem nikoli pomislila, da mi ne bo uspelo ali da celoti ne bom kos, daleč od tega. Pomislila sem samo, da moram bolje organizirati čas in določene stvari sprejeti z nasmehom zato, ker nikoli ne smem pozabiti, kako je življenje dragoceno in ga je treba torej živeti, ne pa životariti. V tem je pravzaprav razlika: da čutimo limfo, ki nam teče po žilah, ali smo samo pasivni gledalci dogodkov, ki se nas dotaknejo ali tudi ne. Izberem prvo možnost in verjamem, da tudi ve.

Selfie 🙂

Počenjam stvari, ki so mi všeč

Imam srečo, ker mi je to delo pisano na kožo, po drugi strani pa vem, da sem trdo garala zato, da je vse skupaj prišlo do mene. Če pa dobro pomislim, kako se je zgodilo, imam občutek, da sem zavestno ali podzavestno sledila le enemu pravilu: nisem izbrala najlažje poti, sem pa vedno izbrala tiste, ki so mi bile najbolj všeč.

Vir: Pinterest

“Una volta il cane e una volta la lepre”

Prosim ne zamerite, ker sem to napisala v italijanščini, a gre za stavek, ki mi ga je mama med odraščanjem večkrat izrekla. Pomeni: enkrat pes in drugič divji zajec. Takrat nisem prav dobro razumela, kaj je želela povedati, zdaj pa vem, da se kolo vrti in enkrat si kuža, drugič zajec, oziroma vsak pride na vrsto, seveda na svoj način. V teh letih malo bolj ramišljam o posledicah in veliko manj o ponosu, z žalostjo pa ugotavljam, da za vse odrasle ni tako.

Vir: Pinterest

Seveda ni dovolj čevljev

Četudi jih imam veliko, me še vedno osrečujejo in na katerikoli spletni strani sem, si najprej pogledam čevlje. Zanimiv je ta odnos med ženskami in čevlji, kot bi bili povezani z našim srcem in najglobljo srečo. Škoda, ker dolgo ravno ne traja, a vseeno me nov nakup dvigne in se že veselim New Yorka, ker točno vem, kam iti.

Vir: RTV Slovenija, za oddajo Bleščica

Špangice za dobro voljo

Prav včeraj je Nataša napisala članek o tem, da so ponovno v modi in me zelo razveselila, ker jaz jih tako ali drugače vedno nosim. Najljubše so mi z lunami, zvezdami in besedami, ker potem ljudje zlezejo zelo blizu in nonšalantno skušajo dojeti, kaj imaš na glavi. A šalo na stran, špangice vedno pomagajo in niso le za punčke, saj znajo dodati kanček glamurja.

Vir: Pinterest

Notranji svet je investicija

Moj je zelo bogat in se včasih v njem prav izgubim. Je labirint knjig, dnevnikov, papirja, citatov, misli, samote, tišine, spominov in vonjav. To sem jaz. Vanj se zaprem vsaj dvakrat na teden in mi je skrajno lepo. Počutim se kraljica, ker tukaj veljajo le moja pravila in, oprostite, vrata so skrbno zaprta, pa ne zaradi skrivnosti, bolj zato, ker za določeno mero sreče potrebujem le sebe.

Vir: Pinterest

Drage moje, danes ob 20.00 vas čakam z novo oddajo Glitter z Lorello. Obljubljam veliko lepega, pa ne le zato, ker se bliža praznik ljubezni, temveč zato, ker mi je lepo neskončno všeč.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.