#17 Moje življenje, moja pravila

Pravijo, da je 17 magična številka in morda je v tem tudi nekaj resnice. Burja, ki je te dni tako močno razpihala obalo, je počistila tudi misli. Čudno, da nisem imela migrene, kar se redno zgodi takrat, ko je zunaj zelo vetrovno. Nekje sem prebrala, da v življenju ni napačnih odločitev, so samo nepričakovane ceste in je prav, če tu in tam ujamemo kakšno. Prejšnji teden sem napisala, da so mi presenečenja všeč, na zelo podoben način mi je všeč, ko znam pritisniti na gumb za pavzo in si privoščiti daljši odmor. Mnogokrat sem napisala, kako pomembno se je objeti, no, ta teden še posebej in, prosim, tega ne pozabite.

Manj površnosti in več globine

Kar velja za vse odnose v življenju in tudi za stvari, ki morda na prvo žogo niso tako zelo pomembne. Tu in tam se zgodi, da se zapletem v pogovor z osebo, za katero ne bi nikoli rekla, da jo moti površnost ljudi in situacij, ki nas dnevno ujamejo, zato me še bolj preseneti. Kar želim povedati, je, da nisem edina in če se počasi, a vztrajno upiramo instant življenju, imamo morda celo kakšno možnost, da se slabih občutkov znebimo.

Pozdravljam vas od doma

Balerinke na špico so zakon

Pravkar sem dobila dvojne, znamke Pretty Ballerinas, in sem navdušena! Edina težava je, da so preozke in bodo zato spet pristale za en teden pri čevljarju, ki bo poskrbel, da postanejo ravno prav udobne. A te špičaste oblike, živalski potiski, perje in vse ostalo me zelo navdušuje in veselim se nizkih čevljev, ki niso vedno le športni copati, temveč tudi nekaj več. Saj vem, da bodo moški vrteli z očmi, a komu mar.

Pretty Ballerinas (prav te sem dobila! Juhu!)

Včasih je kar dobro biti utrujen

In ne govorim o spomladanski utrujenosti, ker nimam občutka, da gre za to. Prej bi rekla, da je včasih organizem tako zelo utrujen, da mora prav spati in s tem ni nič narobe. Včeraj sem denimo šla spat ob desetih, kar je zame zelo zgodnja ura, in se zbudila pred sedmo, še vedno zelo utrujena. Danes ponovim vajo in ne mislim, da je z mano kaj narobe, daleč od tega, le da si po novem polnim baterije večkrat na leto in ne le takrat, ko sem na dopustu.

Vir: medical news today

Pravi prijatelji znajo presenetiti

V ponedeljek sem imela zelo lep pogovor z dolgoletnim prijateljem. In prav omamil me je občutek, da sva lahko govorila brez mask, skrivnosti in z odprtim srcem. Včasih je kar dobro vedeti, da imaš ljudi, na katere se lahko obrneš, ki te bodo razumeli, najbrž tudi zato, ker deloma poznajo tvojo zgodovino. Zame je to še toliko bolj neprecenljivo, saj sem v resnici samotar, ki težko odpre vrata svoje duše. Zato je kar dobro, da tu in tam kdo potrka in vseeno vztraja, če pač takoj ne odprem. Hvala, Milan.

Vir: Getty Images

Mornarski slog je moja varna rešitev

Nekako tako kot izbereš svoje top najljubše kavbojke in imaš občutek, da si v pižami. Zame je mornarski slog zelo podobna zadeva in zdaj, ko zunaj ni tako hladno, lahko v njem spet uživam. Majice na črte, temno modre kavbojke, blazer in rdeča šminka. Saj ne potrebujem veliko, a gre za outfit, ki mi vedno podari neko mero samozavesti in prepričanje, da bo dan vsekakor zelo uspešen!

Foto: Lost Production

Drage moje, čakam vas danes ob 20.00 s spletno oddajo o modi Glitter z Lorello in seveda upam, da ne zamudite! Do takrat pa imejte zelo lep dan.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Tudi jaz sem zelo navdušena nad balerinkami na špic,vendar je že od lani to zame iskanje misija nemogoče. Ne samo,da je v trgovinah zelo mala izbira in če že slučajno najdem kakšne,mi seveda niso prav. 39 premajhna,40 prevelika,ali pa so neudobne in me kje žulijo. Skratka,sem še vedno v iskanju tistih tapravih <3. So pa te na sliki zeelooo lepe in me kar mikajo ;).

    1. Samo da ti povem, da te moje Pretty Ballerinas so za umret neudbne in gredo danes k čevljarju, da jih razširi. Sem že dva dni doma v smučarskih nogavicah in balerinkah zato, da jih omehčam, pa mi še ni uspelo 🙁

  2. Hmmm,potem pa bolje,da si jih ne omislim in iščem dalje,ker cena pa tudi ni ravno prijazna za balerinke. Si pa me nasmejala in res srčno upam,da ti uspe :))

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.