#25 Moje življenje, moja pravila

Pravijo, da živimo v eri priložnosti. In sprememb. Da bomo v sebi našli energijo za vse možne podvige, če pa je ne bomo začutili, smo obsojeni na prepad. Ne vem, kako je z vami, a jaz spomladanske utrujenosti res ne občutim. Sem kot vulkan in podobno kot Etna bom prav kmalu izbruhnila. Kar ni nujno dobro, sploh takrat, ko dobro ne veš, če še obstajajo meje. Po drugi strani pa je lava, podobno kot voda, zelo očiščevalna in kdo ve, zna se prebuditi tudi drugačna oseba. Mar ni tako, da se je tudi Feniks ponovno dvignil iz pepela? Če je uspelo njemu, resnično ne vidim ovir, da bi tudi nam, Ženskam.

It can’t rain forever

In to napišem prav na dan, ko lije kot iz škafa. Saj mi je dež v resnici všeč, a zdaj sem ga že malo sita … Vseeno imam vedno v mislih, da za vekomaj ne more deževati in po slabem vremenu posije tudi sonce, včasih celo mavrica. Torej kjerkoli ste v tem trenutku, četudi pred tako visoko goro, da se vam res ne sanja, kako se z njo soočiti, vedite, da je le trenutek. Koliko bo trajal, je povsem odvisno od tega, kaj je v vaši glavi. Včasih je kar dobro, da vržemo čez ramo, in če gre za skalo, nič zato. Zamenjajte perspektivo, ker to vedno pomaga.

Vir: Pinterest

Besede vedno pomagajo

Včasih je kar dobro, da jih najdemo. Najti prave besede ni enostavno, a zna biti, da imamo v glavi toliko misli in zapletov, da preprosto morajo ven. To je nekako tako, kot bi držale vodo v loncu na polnem ognju in ne bi dovolile, da začnete vreti. Že fizika nam zagotovi, da se to zgodi. In kaj potem naredimo? Zmanjšamo ogenj ali odstavimo lonec. Imate samo ti dve možnosti in kar dobro je, da na to ne pozabite. Zato sama raje povem, dam iz sebe, napišem, potem pa preveč ne pričakujem, saj vem, da v kolikor sem dala iz sebe, sem že naredila ogromno. In pomaga, res pomaga.

Vir: Pinterest

Včasih je rdeča šminka edina rešitev

Jaz mislim, da ima v sebi nekaj magičnega. Kot bi jo naredili s kančkom samozavesti in veliko dobre volje. Ker obstajajo dnevi, ko nismo v top formi in potem prav razmišljamo, kaj bi nas lahko dvignilo. No, pri meni sta to rdeča šminka in dober parfum, kar deluje celo brez visokih pet. Gre najbrž za mentalno stanje in občutek, da so rdeče ustnice tako noro seksi in zapeljive, da se jim nihče ne more upreti. Ali pa, saj veste, ko ti v možganih naredi KLIK in se v trenutku zaveš, da si ženska, zato zmoreš vse. Se hkrati zavedam, da je to za marsikoga moteče, ampak, saj veste, to ni moj problem.

Selfie nekje po svetu

Ko obleka naredi človeka

In tukaj bi lahko debatirali in debatirali o tem, ali je res ali ni. Jaz menim, da je v tem stavku nekaj resnice, ki je morda nočemo videti. Ker preprosto ni možno, da izberem najlepše hlače, boho bluzo in torbico iz Amerike, dodam parfum Ralph Lauren, ki ga obožujem, in se oblaki v glavi kar razblinijo. Se vam zdi površno? Meni ne. Vsak najde svoje talismane in načine, kako odganjati turobnost; moj je podoba in nedvomno tudi to, da delam na sebi, vsak dan in vse bolj. Ker četudi so mi obleke noro všeč, se zavedam, da je notranjost tista, ki šteje.

Vir: Pinterest

Prijateljstvo je ljubezen in obratno

Zdi se mi nemogoče imeti partnerja, ki ne bi bil tudi najboljši prijatelj. To gre nekako z roko v roki. Če imaš ob sebi človeka, ki ne zna pokazati tudi kančka pristnega prijateljstva, potem je nekaj narobe. Podobno velja za prijatelja, saj so te vezi v resnici še bolj tesne od tistih, ki jih imamo z ljubljenim človekom. In povrh vsega še dodam, da mora prijatelj brati misli, in to lahko naredi le takrat, ko ima v sebi tudi pravo mero ljubezni. Na koncu je vse povezano in vse del iste zgodbe. Zato bi lahko sklenila, da imamo v življenju veliko srečo, če najdemo odličnega prijatelja in še boljšega partnerja.

Selfie nekje po svetu

Drage moje, čakam vas nocoj ob 20.00 z novo oddajo o modi Glitter z Lorello. Obljubim, da boste uživale!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.