Ayurvedska znanost za popolno sprostitev

Ayurveda je »znanost o življenju«, ki obravnava življenje kot harmonični splet telesa, čutov, duha in razuma. Gre za starodavni hindujski sistem zdravljenja. Danes je Ayurveda sestavni del indijske nacionalne zdravstvene mreže, predmet znanstvenih raziskav in študijska smer na mnogih visokošolskih institucijah in univerzah po svetu.

Shakti Ayurveda Center Dr.Kavitha Gopalan

Ayurveda predstavlja zbir načel za ohranjanje zdravja pri zdravih ljudeh, hkrati pa ponuja številne terapevtske metode za zdravljenje. Preventivi daje poseben pomen, tako da je sčasoma razvila celovit analitski sistem, ki omogoča zaznavanje sprememb v zdravju veliko prej, preden postanejo bolezenski znaki vidni. S tem omogoča izbiro najbolj primernih preventivnih terapevtskih postopkov. Gre za holističen pristop, ki pri vsakem posamezniku išče uravnoteženost treh osnovnih življenjskih principov ali doš: kafe, vate in pite. Njihova uravnoteženost pomeni zdravje in polno življenje.

Shakti Ayurveda Center Lifeclass Portorož
Shakti Ayurveda Center Lifeclass Portorož

V Shakti – Ayurveda centru v Hotelih LifeClass Portorož izvajajo različne ayurvedske tretmaje, ki temeljijo na tradicionalnem izročilu, izvajajo pa jih po evropskim gostom ustreznemu pristopu in standardih kakovosti. Zaradi vse večjega vnašanja strupenih snovi v telo, ki jih pridobimo z nepravilno prehrano ter načinom življenja, so naše celice vse bolj zastrupljene, naše vitalne telesne funkcije pa zmanjšane. Vzrok za slabo počutje in upad telesne energije je namreč prav zastrupljenost telesa. Zastrupljeno telo posledično privede do bolezni in neuravnovešenosti v telesu. Pojavijo se težave s presnovo, hormonskim neskladjem, bolečinami v hrbtenici in podobno. Da bi se človek počutil bolje, mora najprej razstrupiti telo, nato pa pričeti s pravilnim zdravljenjem bolezni. V Shakti – Ayurveda centru bodo s pomočjo specialista ayurvede, pravilne diete, redne meditacije, joge, športne aktivnosti, wellness tretmajev in ostalih ayurvedskih razstrupljevalnih programov pomagali pri odpravi mnogih zdravstvenih težav in slabega počutja.

Shakti Ayurveda Center Lifeclass Portorož
Shakti Ayurveda Center Lifeclass Portorož

V Shakti – Ayurveda centru vam od 4. 4. do 10. 4. 2017 ponujajo storitev Pathu, zeliščni piling celega telesa z 90-minutno masažo za samo 96 € namesto 114 €. Uporabljajte kodo: GLITTERAYU2017. Za rezervacijo kliknite povezavo : LIFECLASS.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.