Bazični spomladanski kosi

Lepša sezona prinaša veliko kosov, ki si jih lahko omislimo že zdaj, ko smo bolj ali manj doma, pa tudi kasneje, ko bomo normalno hodile v službo ter po opravkih. Moda ostaja živahna in ženstvena, veliko je lepih trenutkov, ki jih lahko ujamemo s pomočjo lepega jeansa, midi dolžin ali rož, ki cvetijo praktično povsod. Za vas sem torej izbrala nekaj zanimivih kosov, ki tvorijo bazično, a hkrati svežo spomladansko garderobo.

Beli jeans

Zdaj je njegov čas in ni kaj dodati: je preprosto lep. Uporaben še bolj kot moder in seveda veliko bolj svež, tudi v kombinaciji z navadno T majico.

Vir: www.stories.com

Midi krilo

Vedno pride prav, tudi zdaj, ko ste doma. Privoščite si kakšen enostaven model z elastiko v pasu, da kar smuknete vanj in ga nosite čisto neobremenjeno.

Vir: www.stories.com

Cvetlična obleka

Je lepa in sveža, pa tudi zelo ženstvena. Midi oblika ostaja najbolj aktualna in cvetlice naj bodo majhne, nežne, nosljive. Takšne, za dušo.

Vir: www.stories.com

Lahka jopa

Iz moherja ali bombažna. Jopa vedno pride prav, tudi doma in pa takrat, ko greste na sprehod. Izberite pastelno barvo ali belo, ker je res univerzalna.

Vir: www.stories.com

Bermuda hlače

Kot veste so zelo v modi, pa ne le to, so tudi super uporabne. Ponavljam: za vse tiste, ki niste za krilo, ker se vam ne zdi udobno, le poskusite bermuda hlače, vam ne bo žal. Seveda tudi v kombinaciji z blazerjem.

Vir: Pinterest

Športni copati

Nikamor brez njih. Meni so noro všeč beli modeli ali tisti z rožami in velikimi vezalkami. Zdi se mi noro lepo, da so lahko tudi superge romantične. Močno podpiram!

Vir: Superga

Mehke hlače

Udobne, kot pižama, in seveda lepe. Ključno je, da jih lepo čuvate, ker si ne želimo biti v pižami cel dan, to ni dobro za nas. Torej udobje podpiramo, a vedno z okusom.

Vir: Pinterest

Navadna bela majica

Prav navadna bela T majica. Vem, da jih imate veliko, a sem prepričana, da vse niso prav nove in bela barva s časom postane siva. Torej proč s starimi in si omislite sveže!

Vir: Pinterest

Jeans jakna

Univerzalna, tako kot usnjena. Le da ima jeans veliko prednost: vržete v pralni stroj in to je to. Izberite svetlo in ne preveč kratko, ker jo boste dlje nosile. Nujno dodajte kakšno broško, kar tako, ker je lepo biti ženska!

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Krasen članek.
    Preprosti kosi, a super modni in šik.
    Brez bele majice in superg in kakšnih super hlač pa tako ne gre.
    Zgornje so super.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.