Živalski potiski tudi v poletni sezoni: kaj in kako izbrati

V resnici jih nisem pričakovala, a saj veste, moda vedno preseneti in tokrat ni prav nič drugače. Meni so všeč, a v majhnih dozah, predvsem pa s smislom. In nujno moram dodati, da niso vsi enaki, nekateri so lažje nosljivi, drugi bolj zahtevni, so pa vedno čudoviti z rdečimi ali zlatimi dodatki.

Koma
Tods
Dolce&Gabbana
R13
Dries van Noten

Na modnih brveh smo jih videli na pretek, v realnem življenju pa je kar nekaj kosov, ki si jih lahko omislimo:

  • pas
  • torbica
  • ruta
  • čevlji/sandali/športni copati
  • midi obleka
  • bluza

Namenoma preskočim hlače in blazerje, ki so sicer zanimivi, a dokaj zahtevni in nikakor ne skupaj. Saj veste, na pisti deluje skoraj vse, a ulica je povsem druga zgodba. Dober trik je, da izberemo živalske potiske v bež tonih, ker so veliko bolj nosljivi in tudi enostavni. Najbolj zahtevni so v kombinaciji črne in bele, saj so tudi najbolj vidni.

Dolce&Gabbana
La petetite robe
Naem Khan
Stephane Roland
Burberry

Če so vam všeč povsem klasični kostimi, jih lahko dobro popestrite s topom ali bluzo z živalskim potiskom. Ali pa stavite samo na pas, ki je lahko v kombinaciji s čevlji in torbicami. Vsi omenjeni kosi pridejo zelo prav, saj jih lahko nosite vedno, ne le zdaj. Zato je nakup kosa z živalskim potiskom kar dobra naložba, saj opažamo, da gre za trend, ki se skozi vrača, podobno kot mornarski slog ali pike. Če želite poskusiti in še vedno niste prepričane, vam svetujem, da si omislite kos, ki je dokaj enostavno krojen, torej brez dodatnih naborkov in zlatih gumbov. Same ga boste popestrile tako, kot se vam zdi.

Laquan Smith
Ports 1961
Sally Lappointe
Wijnants

In za konec še to: če ste za safari slog, afriški slog, zemeljske odtenke in nevtralne barve,  potem so živalski potiski prav gotovo za vas.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.