Čas je za cvetenje, tudi na področju obutve

Čevlji in sandali z rožami so mi noro všeč, ker so zelo opazni in govorijo o podeželskem stilu. Male rožice se danes nahajajo povsod, predvsem na dolgih in midi oblekah, pa tudi na kombinezonih in kratkih hlačah, zdaj pa so uspešno kontaminirale čevlje in sandale, s tem, da imajo športni copati, v tej zgodbi, prav posebno mesto. Pastelne barve, debele vezalke in satenasti trakovi, špagarice, preprosti sandali, cokli in visoke pete, izbira je res pestra. Vsi omenjeni modeli so lepi z jeansom, saj v resnici niso prav nič zahtevni in jih boste kombinirale na preprost način.

Gola Camo
Gola Camo
Laidback London
Jeffrey Campbell
Cecelia New York
Anthropologie
Anna Sui
Anthropologie
Laidback London

Včasih je dovolj en samo kos, kot je denimo obutev z rožami, da celemu outfitu postavite piko na i. Četudi ste zelo preprosto oblečene, bo ta dodatek odlično popestril podobo in bo hkrati čisto dovolj. Superge so res hitra in enostavna izbira, lepe so z dolgimi, podeželskimi oblekami, ki imajo lahko tudi resice. Ta izbira je vrhunska zato, ker je udobna in povsem poletna. Sicer je ta kombinacija izvedljiva tudi spomladi, z dodatkom jeans jakne.

Loeffer Randall
Loeffer Randall
Gola Camo
Anthropologie
Cecelia New York
Anna Sui
Superga
Keds
Anthropologie

Pastelne rože in rožice, čudovite debelejše vezalke, špagarice z dvignjenim podplatom, sling back modeli z odprto peto … Kot vidite, je izbira zelo bogata in vsak model postane nosljiv, saj izredno visokih pet niti ni. Topla sezona, kot običajno, prinaša tudi udobje, zato boste lahko hitro korakale in tudi noge vam bodo hvaležne. Barve ostajajo rahlo pudraste in zbledele, pasteli so ponovno na vrhu priljubljenosti. S tovrstnimi čevlji pa je najbolje, da kombinirate enobarvno torbico.

Keds
Soludos
Anthropologie
Superga
Superga
Superga

Sploh ne vem, kaj bi od vsega tega izbrala, morda roza športne copate od Superge, saj so mi tudi debele vezalke noro všeč!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.