Pet dodatkov za nežno ženstvenost

Da si malo popestrimo dneve in morda pobrskamo po predalih, saj sem prepričana, da te dodatke že imate. In če jih še ni, no, potem prav gotovo pridejo. Všeč mi je ženstvena moda in eleganten slog, ki smo ga videli na brveh. Vse ima samo en cilj: polepšati žensko in slaviti njeno ženstvenost. Določeni kosi, kot denimo kimono, prihajajo z drugega konca sveta; drugi, kot so školjke, v spomin prikličejo dopust. In potem rože, pentlje, turkiz, pa še veliko drugega bi lahko dodala in še bom. Za zdaj to.

Turkizen nakit

Gre za barvo, ki jo zelo povezujemo z dopustom in poletjem, in je prav vedno v modi, seveda najbolj takrat, ko je zunaj vroče. Tudi letos je turkiz zelo v modi in seveda v povezavi z modro barvo leta 2020.

Vir: Pinterest
Vir: Anthropologie

Školjke

Videli smo jih že lani, letos jih je sicer veliko manj, ampak trend se še ni ugasnil. Školjke so vedno lepe in nežne, sploh na nakitu, tako da si lahko omislite kaj takega, četudi še niste na dopustu.

Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie

Kimono namesto jakne

Prihaja iz daljnih krajev in je zato noro lep. Potiski so čudoviti, barve žive in lep je ne le s perilom ali kopalkami, temveč tudi s kavbojkami. Lahko je svilen in ima tudi resice, v resnici so vsi modeli lepi.

Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie

Rože na čevljih

V tem trenutku še sama ne vem, kaj bi izbrala, najbrž več modelov. Slip on čevlji, torej natikači (bodisi s peto ali brez), superge, sandali, celo nekaj zaprtega in s peto. In naj ne pozabim na balerinke! Pa pentlje, tudi te morajo biti.

Vir: margauxny.com
Vir: margauxny.com

Dodatki v laseh

Obroči, špangice, trakovi. V resnici jih vedno nosim, a zdi se mi, da je poleti vse skupaj veliko lažje zato, ker smo manj obremenjene s pričesko in nam je všeč, če so lasje speti v figo, čop ali kito.

Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Prekrasni obroči za lase, obožujem jih.
    Vsa ta moda za ženske, ki smo skupaj en velik cvet.
    Hvala za lepe fotorafije in zapis

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.