Preprostost lana nas navdušuje

Lan spada med materiale, ki pravzaprav nikoli ne gredo iz mode. Ta je najbolj zaželen v toplejših mesecih, zaradi lahkotnosti in udobja, po katerem je prepoznaven. Modne smernice pa napovedujejo, da bo to pomlad in poletje imel svoj moment in stal na samem vrhu top trendov. Klasičen kos, ki ga boste lahko nosile na številne kombinacije, je lanena srajca. Krojev je veliko; od ohlapnih daljših, ki spominjajo na tunike, do bolj oprijetih, posebni detajli, ki naredijo razliko, pa so gumbi.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Za kanček elegance pa posezite po blazerju, v modi so svetlejši odtenki, od bež, bele, sive do modre barve. Tudi hlače v lanu lahko popestrijo vašo garderobo, pri izbiri teh pa se ne bojte izbrati tudi bolj odštekanih barve,kot so rumena, oranžna ali rdeča. In jih skombinirajte z navadno belo T majico in igrivimi sandali. V lanu pa lahko poskusite tudi matchy.-matchy trend: lanen kombinezon in hlačni kostim sta prava izbira.

Mango
French Connection
David Jones
French Connection
Zara

Lan pa je priljubljen tudi na področju notranjega dekorja. V svoj dom lahko lan vključite v dnevno sobo ali celo spalnico. Zaželen kos v lanu so zavese, največkrat v zemeljskih tonih, zelo lepe pa so tudi kombinacije s različnimi poslikavami kot so na primer pike ali rože. Dnevno sobo pa lahko popestrite z okrasnimi povšterčki oblečene v lan. V spalnici pa naj lan kraljuje na vaših posteljah, posteljnina v le-temu doda boemsko noto in velik plus lana pa je tudi to, da je prijeten na kožo. Pri izboru posteljnine strokovnjaki na tem področju priporočajo posteljnino v pastelnih niansah roza, modre, rumene in zelene. Ta še posebaj pride do izraza če imate pohištvo v spalnici v beli barvi.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.