Victoria Beckham: ikona stila, ki je presenetila vse

Kopomislimo na Posh Spice, nihče ne bi prav z navdušenjem stavil na njen stil. A tako pač je: ko smo mladi in divji, delamo napake in s tem ni nič narobe. Mislim, da je Posh postala Victoria šele takrat, ko je spoznala Davida Beckhama in se tako približala njegovemu metroseksualnemu svetu. To je bil prvi moški, o katerem je svet začel govoriti v smislu, da nas ni preveč zanimalo, kako brca žogo, temveč kakšna je oblika njegove brade, kakšno torbo ima in kako ima urejeno pričesko. In tako je svet obrnil list.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

In upam si reči, da nihče ni niti preveč stavil na njeno modo, dokler ni Anna Wintour prav naglas povedala, da je Vic deloholik, ki si zasluži le najbolje, saj je v vsaki kolekciji njena duša in prav ta je polna presenečenj. Minimalizem da, ampak prav gotovo ne minimalizem, ki smo ga že videli. Victoria zna z barvami in kroji, ponuja čudovite torbice in čevlje, zaradi katerih ti pade čeljust, potem da skupaj zeleno in živo rumeno ter se sprehaja po Londonu in nikoli ne izgleda kot hrošč ali kaj podobnega. Vijola in rdeča imata na njej čaroben učinek, kar je zelo zanimivo, ker sta omenjeni barvi običajno “zanimivi” le na Eltonu Johnu. Ampak no, on lahko tako ali drugače da nase vse in nas ne preseneti več.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Prejšnji teden je imela rojstni dan in dopolnila 46 let. Visoka je 163 centimetrov, ampak to je le uradna številka, ker sumim, da doseže to višino s petami. Ne glede na to ima res dober stil in zdi se mi, da ga lahko tudi posnemamo. Upošteva nekaj pravil, ki znajo priti prav tudi nam, ko nismo prepričane, kaj obleči, ali se morda ne počutimo dovolj motivirane, da bi na novo eksperimentirale:

 • všeč so ji polne barve,
 • vzorci da, a le za kakšno dobro midi obleko,
 • nosi ogromno blazerjev in kostimov,
 • obožuje kavbojke,
 • ima skoraj vedno usklajene torbice in čevlje.

Zanimiva je zadnja točka, saj je to včasih veljalo za eno izmed dobrih pravil bontona, kasneje je delovalo starikavo, zdaj smo spet na začetku. Moje mnenje je, da kombinacija res dobro deluje, zato je kar dobro poskusiti.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Ker ni prav visoka, zelo rada nosi visok pas, ki optično poskrbi, da izgledajo njene noge daljše. Ključnega pomena so tudi visoke pete in pa močne barve. Kakorkoli že, ostaja ikona stila in vedno čudovita poleg Davida.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

7 komentarjev
 1. Res dober clanek si napisala, z veseljem sem ga prebrala in obudila spomin na ikono Vicky. Zanimivo je, da je kar se stila ze zdavnaj prekosila samo sebe in zame je poleg Melanie sinonim za eleganco. Starejsa kot je, bolj je sik..

  1. Se strinjam. Meni je bila na začetku zelo čudna, ampak mislim, da sem se bolj ukvarjala s tem, da je skozi resna, kot z njeno podobo. Ko je postala oblikovalka mi je bilo jasno, da bo premaknila meje minimalizma. In res je super šik, drugačna od ostalih. Pa super mi je, ker se ne ozira na svet in ima svojo zgodbo. In super, da ni ostala le “žena Beckhama”, bi jo bilo škoda! Maham

 2. Melanija je res pojem zase.. ampak konec koncev je prva dama in temu primerna je njena drza in samozavest kar vsekakor pripomore, da je vedno brezhibna in obcudovana.
  Victoria je cista zmagovalka, ker dokazuje, da ni le privesek ampak, da s svojim delom in predanostjo dosega se pa se..
  Kakorkoli, po mojem mnenju je karizma tista, ki vsakemu stilu doda tisto piko na i, da se obrnemo za clovekom, ker oddaja energijo, ki te vlece nase.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.