Inspiracija dneva

Moja inspiracija dneva je danes svet. Svet v vsej svoji divji lepoti, s svojimi čari in nepričakovanimi kotički, z barvami, ljudmi in ulicami, ki te včasih prav pokličejo, čeprav jih nisi nikoli prej videl. Razmišljala sem, katere so stvari, ki me v normalnih okoliščinah zelo osrečujejo, in ena izmed teh so potovanja. Potovanja v kraje, ki so mi že zdavnaj ukradli srce, dopust na mivki in pod senčnikom, izlet s čolnom, sprehod po ribiškem kraju, ki je poln barvitih hišk in vedno znova pomislim, da je življenje pravzaprav velika čarovnija. In ko zaprem oči se točno vidim v vseh teh mestih, prav začutim srečo v sebi in tisto neskončno željo, da bi imela vedno potovalko in vedno kakšno novo letalsko karto v žepu. In da, vse še pride.

Objemam vas močno, naj bo danes takšen dan, ko lahko vse letimo daleč stran, kamorkoli si želimo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Pozdravljena, da doživljanje je na potocanjih v neznano toliko lepše zato, ker se ne obremenjujemo z ljudmi in komentarji, saj vemo, da nas nihče ne pozna in tako se lahko orientiramo na lepo, lepo celto, lepe detajle. Prav to pa je osvobajajoče. In znova in znova vabi.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.