Bela obleka za vsak dan

O beli obleki sem že mnogokrat pisala in čeprav se ponavlja, je nedvomno tako, da so bele obleke must have ob vsaki topli sezoni. No, tu in tam jih gledamo tudi pozimi, kar pa mi je najbolj všeč, je, da vedno poskrbijo za romantiko, nežnost, nove začetke in pridih dopusta, ki ga tako noro potrebujemo. Morda je tudi zaradi te želje po ležernosti in gracioznosti letos ogromno belih oblek. Najlepše in najbolj vpadljive so tiste do tal, čipkaste, z lepimi rokavi ali naramnicami, izredno lepe z nizkimi sandali in prav gotovo mišljene za vse priložnosti. Jaz jih obožujem!

Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie
Vir: Anthropologie

Bela barva prav v celoti zaznamuje poletno garderobo, nahaja se na kostimih, hlačah, blazerjih, krakih hlačah in krilih, bluzah ter oblekah. Z belo ne gre zgrešiti in je tudi zato tako noro dobrodošla. Najbrž ste opazile, da je res veliko čipkastih kosov in zanimivo, kako je čipka postala popolnoma razbremenjena, saj ni več za posebne priložnosti, temveč prav za vsak dan. V tem primeru je bombaž na prestolu, kot material, ki se tudi najboljše obnaša takrat, ko sestavi čudovite obleke, midi, mini in maksi. In to je tudi material, ki ga imamo poleti najraje, saj naši koži omogoča, da primerno diha.

Vir: Reserved
Vir: Reserved
Vir: Reserved
Vir: Reserved
Vir: Reserved
Vir: Reserved

Kakšni pa so modni dodatki takrat, ko se odločimo za belo obleko? Jaz bi rekla, da lahko izberete karkoli v barvi konjaka, ki je morda najboljša prijateljica bele barve, ali pa se odločite za rafijo; v tem primeru je lahko tudi cekar dobra odločitev, pomembno je, da je vse skupaj zelo naravno in enostavno.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.