Sedem lepih predlogov za odličen poletni slog

Drage moje, tukaj je izbruh čudovitih oblek in povem vam, da bomo lahko v letošnjem poletju zelo ženstvene, romantične, lepe in urejene. V te obleke sem se prav zaljubila, prav tako v modne dodatke, ker so večni, torej odlična investicija za našo garderobno omaro in dober stil. In danes sem izbrala tako.

Gol hrbet

Oblek in topov z golim hrbtom je veliko; ta del ženskega telesa je zelo seksi in kar prav je, če nanj ne pozabimo. Ker so poletne obleke zelo lahkotne, se hitro zgodi, da je hrbet izpostavljen, kar je super.

Bir: Bymalina.com

Dvodelni kompleti

So moja nova strast in morda sem se nanje prepozno spomnila, hkrati vem, da si bom kakšnega le privoščila, in to z največjim veseljem. Visok pas in pridih svobode sta super kombinacija za vroče dni.

Bir: Bymalina.com

Vichy vzorec

Karo vzorec je večen in ta del mode mi je od nekdaj zelo všeč. Pozimi je karo vzorec na temni podlagi, poleti se obarva v pastelne tone, kar je zelo ženstveno in lahkotno. Vsak Vichy kos je dobra investicija.

Bir: Bymalina.com

Top v beli barvi

Bela barva ostaja vodilna, tako kot v vsakem poletju. Nedolžna, čista, neokrnjena, povezana z novim začetkom in s tem, da smo pripravljene na nove avanture. In res smo, v vseh smislih. Top ali bluza, izbira je vaša.

Bir: Bymalina.com

Volančki povsod

Vedno poskrbijo za gibanje, in to je res lepo. Na oblekah, topih in krilih, predvsem dolge, maksi obleke pa so tiste, ki znajo najbolj zaživeti s pomočjo volančkov. Jaz jih od nekdaj obožujem in dobro veste zakaj.

Bir: Bymalina.com

Koliko čipke!

Bluze in obleke, vse je čipkasto in tako zelo ženstveno! Veliko je nujnih kosov, bolj kot je boho, bolje je … Tudi v tem primeru je tako, da v kolikor se odločite za tovrsten kos, ga boste dolgo nosile. Torej kar pogumno!

Bir: Sezane.com

Obroč in školjke

Kar oboje, lepo prosim. Školjke kot dodatek za vsako poletno obleko in obroč zato, ker nanj pozabimo in smo še vedno bolj za elastike. Tudi prav, a tu in tam le zamenjajte dodatke za lase!

Bir: Bymalina.com
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.