Udoben jeans za poletne dni

Še vedno ga je veliko, kar me ne čudi, saj je jeans ne glede na to, da prinaša poletje visoke temperature, material, ki nas vedno spremlja. Udoben, praktičen, trpežen, v resnici ohranja vse lastnosti od samega začetka, ko je bil mišljen za delavce, moda pa mu je dodala čipke, bleščice, drugačne barve in dolžine. Poleti nosimo predvsem svetlega, od svetlo modrega do belega, in prav bele kavbojke so must have v garderobi za toplo sezono.

Tudi raztrgani modeli ostajajo aktualni, a morda tokrat pretiravamo nekoliko manj. Super je, če se v tem primeru odločite za rahlo podložen jeans, ker bodo kavbojke tako dlje trajale. Imejte tudi v mislih, da gola kolena niso ravno za v službo in tovrstni modeli naj bi bili primerni bolj za mlade. Sicer pa, jasno, kot se počutite! Dolžina je lahko rahlo krajša: tovrstne kavbojke nosimo s petami, a tudi s supergami (če imajo malo podplata, toliko bolje).

Danes nam prav vsaka znamka ponuja serijo kavbojk, ki si jih lahko omislimo za vsak dan. Zanimivo je to, da več kot jih nosimo, lepše so in tudi v tem je njihov čar.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.