Modne bleščice tega tedna

Junij k sreči pozdravljamo s čudovitim in predvsem vročim vremenom, h kateremu pa se seveda podajo tudi povsem sveže modne in lepotne novosti, ki bodo zaznamovale naslednje mesece. Tudi tokrat ne manjka predvsem tistih, ki obljubljajo čudovito poletje, hkrati pa se že oblikujejo tudi smernice naslednje jeseni, tudi zime, mnogi pa na ogled postavljajo tudi že kampanjo resort 2022. Poglejmo torej nekaj najočarljivejših novosti tega tedna:

Modna hiša Salvatore Ferragamo nam je v novi, pre-fall 2021 kampanji pričarala pravo pravljico cvetoče narave ter jo naslovila Tuscan Wildflowers.

Salvatore Ferragamo

Novi katalog prihaja tudi izpod rok hiše Missoni, kjer že predstavljajo vizijo resort 2022.

Missoni

Po morju je ta teden zadišalo tudi pri znamki Jean Paul Gaultier, kjer je v kampanji Les Marins pozirala tudi izredno popularna Bella Hadid.

Jean Paul Gaultier

Slednja tokrat blesti tudi v kampanji Michaela Korsa, in sicer za njegovo posebno kolekcijo Pride 2021, družbo pa ji pred fotografskim objektivom dela tudi Cindy Bruna.

Michael Kors

Taylor Hill je ta teden na ogled kot obraz znamke Sporty & Rich, kjer je moč zaslediti kar nekaj izredno ljubkih, casual in športno obarvanih kosov tega poletja.

Sporty & Rich

Znamka intimnega perila Love Stories te dni predstavlja mamljivo kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju s prodajalno Riachuelo, v zapeljivem perilu pa pozira prelepa Isabeli Fontana.

Love Stories x Riachuelo

Tu je še eno super zanimivo sodelovanje, in sicer med supermodelom Irino Shayk in obutveno znamko Tamara Mellon.

Irina Shayk x Tamara Mellon

Nenazadnje pa je obvezno omeniti tudi povsem novo, pa tudi povsem prvo lepotno kampanjo hiše Valentino, ki z njo predstavlja novo make-up znamko Valentino Beauty, v njej pa pozirajo Mariacarla Boscono, Jill Kortleve, Sophia Hyldtoft, Benedetta Piccioli ter Yacine Diop.

Valentino Beauty
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.