Stajling dneva: obleka z modrimi rožami

Drage bralke in neverjetne ženske,

pri sebi vem, da bo ta junij zdrsnil mimo, kot ga ne bi bilo; noro sem se veselila prostega časa, potem pa sem dojela, da ga zdaj res ne bo, a sem kot običajno zavihala rokave in se predala delu. Imam srečo, ker opravljam delo, ki je prav 100 % moje in me razveseli v vsakem odtenku: res se ne pritožujem, pravzaprav se mi zdi fascinantno, kako je vse skupaj še vedno na svojem mestu, kljub temu, da naše življenje poteka izven tirov. Pa vendar … Tudi ta vikend sem našla srečo v majhnih stvareh: sprehodila sem se po noro zelenih gozdovih, namočila noge v ledeno reko in se malo prehladila, srečala žabo in kačo, zato se mi je zdelo, da sem v pravljici, in od daleč občudovala črnega konja, zato me ni bi čudilo, če bi bil kje zraven še kakšen princ. Imela sem se lepo in pomislila, da sem neskončno hvaležna za te male radosti, ki pa me naredijo popolno. Dajmo jih torej najti in čim več izkoristiti.

Imejte čudovit začetek tedna.

Obožujem potiske, predvsem rože, in ta obleka mi je prav vzela sapo. Všeč mi je zaradi dolžine in čudovitih rokavov, ki jo tako lepo dopolnijo. Nosila sem jo s petami in tudi z belimi supergami, vedno deluje vrhunsko. Če pomislim na obleko, ki je v moji domišljiji 100 % poletna, no, potem prikličem prav to. Všeč so mi kosi, ki jih oblečeš in slečeš s svetlobno hitrostjo, ker smo poleti vsi manj obremenjeni in si želimo le eno: biti na dopustu in čim prej priti do morja. Vse ostalo je nepotrebno.

Moj stajling je sledeč: obleka Chicwish, sandali About you, torbica Skinnydip London, prstan z luno Swarovski, drugi prstan Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Zelo, zelo si lepa v čudoviti obleki! Modra barva je res lepa in tebi pisana na kožo.
    Pred vrati so dopusti in iz tvojih slik diši po morju!
    Upam, da te prehlad hitro zapusti!
    Objem, draga Lorella!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.