Push up kopalke za lep dekolte

Letos so si pri italijanski Calzedonii omislili kar nekaj zanimivih modelov kopalk s push up učinkom. Slednji je bil zelo aktualen pred mnogimi leti, kasneje je postal nekoliko manj priljubljen, saj je znal delovati nekoliko umetno, nakar so prišle na prestol bikini kopalke na trikotnik. Slednje so sicer čudovite, a zahtevajo popolno postavo, zato niso za vse ženske, morda se je tudi zaradi tega push up nedrček vrnil, a sedaj deluje bolj naravno in ni toliko podložen kot včasih. Kar je v resnici dobro, je prav to, da lahko podlogo odstranimo in tako same prilagodimo košarico svojim željam.

Vir: Calzedonia
Vir: Calzedonia

Calzedonia še vedno stavi na zelo zanimive vzorce, ki gredo od živalskega motiva (ta je vsako leto nepogrešljiv) do rož in tukaj so tudi kopalke v slogu 90. let, s hlačkami na V, ozkimi in takimi, ki pokažejo dejansko vse. Trojni hura za tiste, ki si bodo upale, a vseeno imam občutek, da jih bo kar nekaj! Podloženi push up nedrčki imajo le eno šibko točko: načeloma se počasneje sušijo, a nič zato, saj visoke temperature na plaži tako ali drugače omogočajo, da so materiali dokaj hitro suhi. Skoraj vsak komplet ima možnost, da si zraven omislite še dodatke: pareo, ruto, natikače, torbo za na plažo. Če pa same dodate še nekaj nakita, no, potem boste res popolne.

Vir: Calzedonia

Novost pri nedrčkih je tudi ta, da nekatere lahko zavezujemo na različne načine, in sicer klasično, tako, da so prekrižani v sprednjem delu, z naramnicami ali brez, da trakove ovijemo kar okoli nedrčka in jih potem zaključimo s pentljo. Bogata kolekcija ponuja nešteto modelov in kot običajno je tako, da pri Calzedonii lahko kombinirate različne modele hlačk in nedrčkov, saj so poskrbeli za vse postave in tokrat zelo dobro tudi za ženske z oblinami.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.