Dior je po novem tudi restavracija

Če se morda odločite za izlet v London ali načrtujete skok do tega čudovitega mesta, bodisi poslovno ali zasebno, nikar ne zamudite nove obvezne postaje: Alto, nova Diorjeva restavracija. Odprta bo žal le do 30. septembra, prav na vrhu veleblagovnice Selfridges in kar ponuja, je predvsem čudovit poklon znamenitemu Dolce Vita, italijanskemu lepemu življenju, ki ga je gospod Christian Dior oboževal. Vse spominja na francosko riviero, tako kot zadnja kolekcija oblikovalke Marie Grazie Chiuri, ki postaja vse bolj genialna. V lokalu najdete ne le odlično kulinariko, temveč tudi marele, ležalnike in vse, kar potrebujete za počitek v slogu. Marsikdo je pripomnil, da je lokal dobesedno narejen za Instagram in morda celo drži, a nič zato, njegova lepota je brezhibna.

Restavracija Alto by Dior v Londonu
Restavracija Alto by Dior v Londonu
Restavracija Alto by Dior v Londonu
Restavracija Alto by Dior v Londonu
Restavracija Alto by Dior v Londonu

Da bi bilo vse še bolj popolno, bi se lahko po Londonu peljale kar z Diorjevo Vespo, ki je pred kratkim prišla na trg. Ta naveza med italijansko in francosko znamko me noro navdušuje, tudi zato, ker ostaja Vespa ravno prav retro in čudovita, da jo lahko vozimo z midi obleko in petami. Malo za šalo in malo zares, ampak dejansko nas Dior zapelje v stare čase, ki so bili povsem drugačni, in nagovarja k upočasnitvi tempa življenja, ker je danes vsega preveč. Vespa seveda ostaja tudi tehnološka in ima kar nekaj dodatkov, ki jasno govorijo o filizofiji znamke Dior.

In da ne bo slučajno dvomov glede make-upa, si lahko omislite nekaj iz zadnje Diorjeve kolekcije, kjer se vse lesketa in je primerno za vsakdanjo rabo. Osebno sem za bakrene odtenke na očeh in ustnicah ter za tisti ravno prav lesketajoč videz, ki tako intenzivno diši po poletju. Skratka, cel Diorjev svet se vrti okoli francoskega šarma, tudi kot poklon omejeni kolekciji Dior Riviera, ki nas prav v tej topli sezoni popelje v Francijo. Barve, bombaž, čudoviti potiski in zelo neobičajni dodatki, kot so denimo slamice iz bambusa za pitje koktajla, tvorijo originalno in edinstveno kolekcijo.

Dior Riviera
Dior Riviera
Dior Riviera
Dior Riviera

In četudi vse ni ravno na dosegu, je, drage moje, tu in tam prav lepo sanjati.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.