Elegantne hlače so vedno pametna izbira

Čeprav je poletje čas oblek in kril, ostajajo hlače zelo pametna in preprosta izbira, sploh za vsak dan. Dobro vemo, da nam je v njih udobno, zato ima vsaka izmed nas v svoji omari ogromno hlač, s kavbojkami vred. Ko se zjutraj zbudiš in si v dvomu, kaj obleči, ter seveda v naglici, zagrabiš hlače, bluzo, blazer, obuješ balerinke in greš. Če ste tudi ve v tej kategoriji žensk, potem je kar dobro, da si omislite hlače, ki so čim bolj elegantne: te so odlična investicija za vse sezone in seveda poskrbijo za dober stil.

Luisa Spagnoli
Guess
Marina Rinaldi
Elisabetta Franchi

Na kaj morate biti pozorne

Če imajo hlače črto ali so vsaj tako polikane, je v resnici bolje, ker bo tudi njihova forma bolj kompaktna in elegantnejša. Hlače z elastiko v pasu, ravno krojene, so sicer zelo udobne, a na telesu nikakor ne delujejo elegantno, tudi zato, ker v kolikor ni žepov, izgledajo res kot trenirka. Osebno mi je všeč, da so tudi zanke za pas, ker ta vedno tvori dober stil, čeprav ni nujno, da ga nosimo. Zanke so lahko tudi brez pasu in bodo vseeno delovale elegantno. Bodite pozorne tudi na dolžino: dolge hlače, ki jih nosimo s petami, optično podaljšajo nogo, zato je super, da izberete tovrsten model in ga potem dejansko tudi nosite s petami. Če ste za nizek čevelj, je dobro, da so hlače rahlo na korenček ali krajše, a spet ne preveč: gleženj naj bo viden, vse ostalo ne.

Guess
Marella
Intrend

Črno bele kombinacije vedno delujejo super chic, a nikar ne pozabite, da smo v polnem valu kostimov, kar pomeni, da sta tudi jakna in hlače top kombinacija, prav za vsak dan. Se vam zdi zelo elegantno? Vse je odvisno od obutve: če ste v supergah, potem boste ravno prav urejene za čez dan, če imate pete, bo vse skupaj veliko bolj sofisticirano. Skratka, pazite na modne dodatke, da bo vse na svojem mestu.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.