Bež in slonokoščena za izredno eleganco

Nisem prepričana, da obstaja še kakšna modna kombinacija, ki je tako lepa, uspešna in sveža, kot je ta. Bež in slonokoščena sta najlepši par in v resnici gre za kombinacijo, ki nima sezon. Morda pozimi pridejo do izraza čudovite pletenine, ki so v bež ali slonokoščenem odtenku še bolj sofisticirane, a načeloma je tako, da ti barvi nosimo tudi poleti. Samo pomislite na safari slog, ki jih redno uporablja, na živalske potiske, na kašmir obleke, spodnje perilo, svilene tope in je vse jasno. Outfiti v bež in slonokoščeni so izredno elegantni.

Copenhagen street style
London Street Style
Milano Street Style
Milano Street Style
Massimo Dutti
Twinset Milano
H&M
London Street Style

Kar mi je pri tej kombinaciji všeč, je nedvomno tudi dejstvo, da pristaja vsem ženskam. Svetle barve obrazu podarijo mladost in mislim, da tega ne smemo pozabiti. Ker prihaja tudi obdobje usnja, je tako, da so denimo bež usnjene hlače v kombinaciji s slonokoščenim puloverjem pojem vrhunskega stila. Dodajte zlate dodatke in boste prav brezhibne. Tudi sama veliko stavim na te barve in ko prihaja obdobje črne in temnih odtenkov, je vedno tako, da se raje obrnem k svetlim tonom. In še nikoli mi ni bilo žal.

Zara
Massimo Dutti
Copenhagen Street Style
Milano Street Style
Milano Street Style
Max Mara
Milano Street Style
Milano Street Style

Tudi letošnja jesen prinaša veliko lepega v tem smislu. Sofisticirana eleganca poskrbi, da je vsaka ženska lepša, zato gre za večne kose, ki si jih lahko omisli prav vsaka: blazer, hlače, obleka, midi krilo, salonar, ruta, torbica. Tega ni nikoli dovolj! Kot običajno je tako, da so te barve idealne tudi za potiskane tkanine, sicer pa še vedno velja naslednje pravilo: monokromatski videz je bolj eleganten in seveda primeren tudi za kakšno posebno priložnost.

Milano Street Style

Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
By Malene Birger
Milano Street Style
Saint Laurent

Bež in slonokoščena sta res super, kot rečeno, lahko dodamo zlato, a naj povem, da sta tukaj tudi drugi barvi za odličen videz: vojaško zelena in bela. S temi odtenki se lahko igrate vse leto in nikoli ne boste zgrešile. In kdo ve, morda je to tudi priložnost, da osvežimo omaro in garderobo ter si omislimo nekaj svežega in svetlega.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.