Jesen v modnih škornjih

Čas je za nove oziroma vsaj prenovljene elemente hladne sezone in ravno prehodno obdobje je tisto, ki ponavadi poskrbi, da se naše telo, pa tudi naš um lepo navadita na težje, večje in debelejše kose ter na večplastnost nasploh. Sprememba nas vsak hip seveda čaka tudi na področju obutve in čeprav te tedne še veselo migamo v sandalih, pa bomo kaj kmalu svoje noge vse tja do pozne pomladi potisnile v zaprte, tople čevlje. Jesen je iz modnega vidika zelo lepa tudi zaradi vseh nenavadnih mešanic vroče, poletne in zimske garderobe, kjer večkrat svojo veličastnost poudarjajo tudi škornji.

Vir: Instagram – leoniehanne
Vir: Instagram – ginemargrethe
Vir: Instagram – tamara
Vir: Instagram – elle_ferguson
Vir: Instagram – weworewhat

Slednjih bo tokrat znova na pretek in če smo lani nekoliko pogosteje posegale po klasiki, bomo tokrat znova drznejše, saj svoje mesto vse bolj dobivajo tudi nekoliko bolj odštekani, punk, retro škornji. Ne glede na slednje pa v samem vrhu ostajajo zelo elegantne oblike in barve, kjer poleg črne odlično izpadejo tudi rjavi, beli in celo zeleni in bež.

Vir: Mytheresa.com
Vir: Mytheresa.com
Vir: Mytheresa.com
Vir: Mytheresa.com
Vir: Mytheresa.com

Super kombinacije s škornji vseh vrst in oblik tvorijo predvsem blazerji, mini krila, frfotave, dolge in kratke obleke z volančki in elegantna midi krila, kratke hlače in vse vrste pletenin. Znova naj opozorim na poigravanje z mini in maksi dolžinami, torej kratke hlače in dolg blazer, usnjene, oprijete hlače in slip top s čipko, mini obleka in dolga jopa ali kimono ter še in še, lepih in atraktivnih kombinacij s škornji je na pretek. Predlagam, da ste pri vsem skupaj pozorne tudi na dodatke, sploh na usnjen pas, ki naj se kar se da ujema s škornji, na minimalističen ali statement nakit, pa tudi na šik sončna očala, torbico nenavadne oblike ter svileno rutko, ki bo vse skupaj naredila še bolj prefinjeno, sploh velik plus, ko gre za služben outfit.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.