Bioeffect, kozmetika za kožo brez gub

Vem, ja, se ponavljam, saj sem o tej kozmetiki že pisala. Pa vendar: navdušuje me na vsakem koraku in zdi se mi, da je res vrhunska. V zadnjem mesecu sem zelo navdušena nad maskami za obraz v lističih in nad maskami za predel okoli oči. Rezultat je takoj viden in morda je prav tukaj skrivnost svetovnega uspeha te znamke, ki se že dlje časa uspešno bojuje proti gubam. In seveda ostaja njihov piling must have, saj boste takega res težko našle. Bioeffect prihaja z Islandije in v sebi skriva moč te čarobne dežele; predvsem pa gre za linijo, ki ima za seboj vrhunske in dolge študije, zato me ne čudi, da je tako priljubljena.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Znamka nam ponuja kar nekaj različnih lepotnih preparatov in moram reči, da sem do sedaj preizkusila prav vse, tudi preparate, ki jih do sedaj nisem uporabljala, so me pa zelo presenetili. Seveda pozitivno. Denimo micelarna voda, ki izredno dobro in globoko očisti kožo ter jo pusti mehko in svilnato. Mišljena je za vse vrste kože in starosti, zjutraj in zvečer pred navadno, rutinsko nego. Kot veste, je čiščenje kože ključnega pomena zato, da lahko potem nanesemo kremo proti gubam, torej gre za postopek, ki ga ne gre zanemarjati.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Še en produkt me je presenetil, in to je Osa Water Mist. V resnici nisem velika oboževalka vodic za obraz, vendar ima ta že na pol čaroben učinek, kot bi bila lahka krema v pršilu. Ko je bilo zunaj zelo toplo, sem jo uporabila kar namesto kreme. Gre za izdelek, ki je izdelan iz čiste, mehke, geološko filtrirane islandske vode. Vsebuje ortosilicijevo kislino (OSA), novi biološko razpoložljiv in prečiščen silicijev dioksid (poznan pod imenom silika) geotermalnega izvora. Znano je, da OSA stimulira proizvodnjo kolagena, kar se odraža v mehkejši, a čvrstejši koži.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Super kvalitetna je tudi Bioeffect EGF Esenca, katere osnovni namen je hidracija in vnos aktivnih sestavin v vašo kožo. Bioeffect EGF Essence je lahkotna esenca, katere sestava temelji na vodi, kar omogoča, da prodre globoko v kožo in ji zagotavlja intenzivno hidracijo, ki jo potrebujejo vsi tipi kože. Ko je koža dobro navlažena, lažje in bolj učinkovito absorbira drugo kozmetiko, ki jo boste še dodali, na primer serume in vlažilne kreme. Vsaka esenca, ki jo boste uporabili, bo vašo kožo hidrirala, ampak samo Bioeffect EGF Essence hkrati stimulira proizvodnjo epidermalnega rastnega aktivatorja EGF. EGF je tisti, ki daje koži signale, da proizvaja kolagen in elastin. In kolagen in elastin sta tista, ki dajeta koži debelino in elastičnost.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Na spletni strani www.bioeffect.si najdete vse produkte in zdijo se mi res odlična izbira za ženske, tudi zato, ker z malo produkta naredite ogromno. Naložba za lepoto, notranjo in zunanjo, je vedno najboljša.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.