Poletni top naj bo eleganten, zanimiv, pa tudi nosljiv

Modne smernice so nas torej tudi to poletje popeljale daleč od “navadnega” in dolgočasnega ter nam raje predlagale super razigrane kroje, ogromno dekorativnih elementov ter barve, ki jih je moč zaznati že na daleč in ki v družbi poletno zagorele kože kar žarijo. Res je, da lahko tudi s popolnoma klasično T majico ali pa s čisto bazičnim slip topom ustvarimo čudovite in tudi trendovsko dovršene stajling kombinacije, a pogosto je pri tem potreben vsaj en preostali kos oziroma dodatek, ki vodi celotno zgodbo, top pa v tem primeru deluje zgolj kot dopolnilo. Torej, še vedno je čas, da v svoj vsakdanji look dodamo kak vpadljiv, zelo zapeljiv top, ki morda odstopa od našega ustaljenega stila, a nič zato, saj so ravno poletni meseci tisti, ko si lahko dovolimo nekoliko več.

Pinterest
Reiss
& Other Stories
Alice + Olivia
Alice + Olivia

Naravnost prelepi so torej vsi tisti zgornji kosi, ki se ponašajo z neštetimi naborki in volančki, z golimi rameni in napihnjenimi, balonastimi rokavi, seveda še najraje v nežnih, pastelnih tonih. V kolikor vam ta super romantičen stil ne diši, potem so dobra in zelo nosljiva izbira tudi topi, ki pravzaprav na prvi pogled zaradi krojev delujejo nekoliko bolj zapleteni, a so zaradi barve in materiala dobro nosljivi skozi ves dan. Gre za kos, ki reši marsikatero modno zagato, odlično pa se znajde tako ob casual trenutkih v družbi jeansa kot tudi v službi, v kombinaciji s krilom oziroma z elegantnimi hlačami.

Reiss
Reiss
& Other Stories
& Other Stories
Alice + Olivia

Vsekakor gre omeniti tudi kvačkane tope, ki prav zaradi dodelanosti s kroji in linijami ponavadi ne pretiravajo, prav zato pa delujejo tako ljubko in mladostno. Predvsem jih letos rade nosimo poleg svilenega midi krila in malih petk, kjer za piko na i ne smeta manjkati niti pletena košara ne svilen trak v laseh. Nenazadnje omenimo še srajce oziroma njihove izpeljanke, saj imajo prav te letos čisto poseben status in so modne predvsem v nekoliko odštekanih in v resnici zelo premišljenih krojih, ki prav zato pogosto nudijo tudi statement element.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.