Koralna barva na nohtih

Poletje kliče po močnih barvah, zato najdemo veliko manikir v vročih tonih tople sezone. Med najlepšimi barvami je koralna, ki je zdaj prav na prestolu in je čudovita na rokah in nogah. Zahteva urejene in krajše nohte, na zagoreli koži pa zelo dobro zaživi. Ni nujno, da imamo roke in noge obarvane z istim lakom, je pa to prav gotovo dober in eleganten trend.

Chanel Le Vernis – Jaspe
Essie – Sunday Funday
NAILS.INC Gel Effect – Kensington Passage
Mavala Mini Colour Nail Varnish – Coral Bay
Dior Vernis Psychedelic Orange
Sally Hansen Colour Therapy Nail Polish – Aura’nt You Relaxed

Podobno kot roza in rdeča ima tudi koralna več različnih odtenkov. Tista najbolj izrazita že meji na oranžno in v sebi nosi fluorescentno noto. Tista najbolj blaga pa je že pastelna in jo boste morda lažje nosile. Še vedno je v trendu kombinacija različnih lakov, kar pomeni, da si lahko omislite več odtenkov koralne na eni roki ali samo prstanec v drugi barvi. V tem primeru so bleščice, zlata in bela najboljša izbira.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pravi trenutek za koralno barvo je nedvomno avgust, ko je koža zagorela in pride ta barva zelo do izraza. Zanimivo, kako čez leto nanjo kar malo pozabimo in se tako hitro prelevi v rdečo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.