Bodite modno pogumne, četudi imate obline

Ravno danes sem imela v oddaji Dobro jutro nasvete za ženske z oblinami. Priznam, da mi je ta tema zelo ljuba in rada se vračam na to področje, saj vem, da je na svetu veliko različnih žensk. V mojih očeh so vse lepe, karizmatične, posebne in zanimive, ne glede na to, ali imajo 60 ali 160 kilogramov. Vem pa, da zna biti tu in tam moda neprijazna s številkami, a po drugi strani moram povedati, da je vedno več znamk, ki se odloči za curvy linije in tako ponuja obleke, ki so resnično za vse.

Ragini Nag Rao
Chastity Garner Valentine
Kristine
Assa Cisse
Amarachi Ukachu
Rachel Richardson
Assa Cisse

Na spletu z veseljem sledim blogerkam in ženskam, ki predstavljajo curvy oblačila. Všeč  mi je, ker v njihovih očeh vidim samozavest in pogum, ker se preveč ne ozirajo na svet in so dovolj samostojne zato, da izberejo, kar jim je pač všeč. Sama vem, da velike rože in volančki niso najbolj primerni za ženske, ki so tako ali drugače “velike”, a kaj ko jih nekatere tako dobro nosijo, da lahko le utihnem. Torej velja samo eno pravilo: če se v nekem kosu dobro počutite, potem je prav gotovo primeren za vas.

Chastity Garner Valentine
Kristine
Kelly Augustine
Rachel Richardson
Jay Miranda
Ragini Nag Rao
Jay Miranda

Zakaj torej biti modno pogumne? Ker moda od nas ne zahteva nobene resnosti in v kolikor se nikoli ne poigramo, potem moda nima nobenega čara. Po drugi strani pa se z lahkoto zgodi, da so vam morda všeč prav kosi, ki so “prepovedani”. No, prepovedano je le super mini krilo, ki je prepovedano tudi zame, da smo si na jasnem, pa čeprav nosim številko 36. Če vam je torej kos všeč in se v njem dobro počutite, ga le izberite, brez strahu. Nikoli ne pozabila neverjetnih Američank na Floridi, ki so bile resnično plus plus size na plaži, s kopalkami s košarico F ali več, volančki, rožami, perlami, dolgimi nohti in umetnimi trepalnicami. Bile so tako glasne in nasmejane, da sem jih vedno občudovala in si želela, da bi me povabile v svojo družbo. Ženska energija je bila nalezljiva in seveda prav nič vezana na vitkost ali nevitkost deklet. Zame so bile vse kot top modeli in prisežem, da niti ena ni bila vitka.

Kelly Augustine
Nicolette Maison
Tanesha Awasthi
Nicolette Mason

Amarachi Ukachu

In tudi moda zelo močno podpira barve in vzorce, za vse postave. Namenoma sem izbrala slike čudovitih blogerk, ki so po mnenju svetovne revije Vogue top na področju curvy mode. Samo poglejte, kako si drznejo, kako so pogumne in kako znajo nositi te marsikdaj kričeče kose. Jaz jih prav ne vidim v črnem ali v običajnih pajkicah in razvlečeni majici do kolen. Kar želim reči, je, da je danes moda zelo napredovala. In mislim, da so tudi ženske.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.