Gola stopala letošnjega poletja

Najprej namig: potrebujemo vsaj dve stvari, odlično pedikuro in super lep lak za nohte. In da, lahko bi dodala tudi malo več ravnovesja za pete, ki niso prav zelo udobne, a kaj ko so noro lepe. Ker pa je življenje vedno stvar ravnovesja in kompromisov, lahko zaključim, da so letošnji poletni sandali pravi za ta svet. Če jih bomo nosile ali bomo morda v njih paradirale samo na kakšni posebni priložnosti, je druga zgodba.

Rene Caovilla
Gianvito Rossi
Gianvito Rossi
Valentino
Aquazzura

Nude sandal, kot so ga poimenovali v svetu svetovne mode, je hitro prepoznaven: praktično ga ni! Neviden je zato, ker ima samo en pašček čez prste na nogi, en pašček čez gleženj (torej predpostavljati je treba, da zahteva res vitke noge in gležnje) in visoko, običajno tanko peto. Tukaj so tudi modeli z debelejšo, a kaj ko je učinek povsem drugačen. S temi sandali so stopala res zelo izpostavljena in svetu pokažemo vse. Zaključek je, da morajo biti noge 100 % urejene, kot bi pravkar prišle od kozmetičarke. Se vam zdi preveč? Tudi meni. 🙂

Jimmy Choo
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Cult Gaia
Ports&Paire

Sicer pa so mi ti sandali zelo všeč, nosila sem jih v preteklosti in doma ima kar nekaj modelov, ki imajo najbrž 10 ali več let. Ampak…takrat sem bila bolj pripravljena na kompromise med modo in udobnostjo, danes rahlo manj, saj leta in izkušnje naredijo svoje. Vendar drži kot pribito, da tovrstni modeli sandalov poskrbijo za super lepo, seksi in ženstveno nogo in sva pozornost je usmerjena prav tam. Nosimo jih z elegantnimi hlačami in midi krili, z oblekami in kostimi, pa tudi z nevtralnimi barvami, med katerimi so bela, bež in črna. Color block je prav tako dobra izbira, a tokrat raje pustite na stran rože in vzorce, ker ta sandal zahteva slog, ki naj bi bil zelo čist.

The Row
Aquazzura
Jimmy Choo
Proenza

Mislim, da za te modele moramo biti predvsem dobro razpoložene: imeti dober dan, dobre ljudi okoli sebe, dobro energijo. In potem bo ta obutel vsemu dala le piko na i.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.