Najbolj modne spomladanske jopice

Prehodna sezona ima čisto poseben čar, saj se med seboj elegantno prelivajo hladni in topli dnevi ter tako tvorijo odlično priložnost za nekatere najzanimivejše, pa tudi najatraktivnejše stilske kombinacije. Ponavadi dnevi narekujejo precej visoke, večeri in noči pa precej nizke temperature, kar pomeni, da nam oblačenje po sistemu čebule preprosto ne uide. V slednje nedvomno prištevamo predvsem vrhnje kose, med katerimi tokrat najlepše žarijo prav jopice. Gre za kos, ki bi ga morda sprva raje pripisale starejšim generacijam, pa vendar tokrat dobiva izredno kul vlogo, ki je ne bodo obšle niti najstnice. To je kos, ki ga preprosto moramo imeti, tako zaradi funkcionalnosti in udobja kot zaradi modnosti in ženstvenosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Bolj kot oversize, ohlapni modeli so tokrat zaželeni ožji kroji, ki delujejo zelo prefinjeno in damsko. So nekoliko krajši, včasih celo v crop top izvedbi, za vse tiste, ki si pač drznete popek pokazati že spomladi. Zelo so mi všeč klasične jopice, ki dišijo po morskem looku, torej s črtasto obrobo in barvnim naborom, ki vsebuje veliko temno modre, rdeče in bele. Prav tako obožujem enobarvne jope v nežnih, nevtralnih tonih, kjer so bolj kot sama barva zanimivi vzorec pletenja, detajli na rokavih, gumbi in podobno.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In s čim jih te mesece nositi? Predvsem so čudovite vse stajling zgodbe z midi in celo maksi krili, dobro delujejo tudi preko dolgih oblek, v kolikor pa ciljamo na najbolj IN outfit, potem jo vsekakor dodajte bermuda hlačam, sploh tistim iz usnja ali krojenim na rob. Še ena od zelo modnih opcij je twin set oziroma komplet, kjer se jopica ujema s topom, s hlačami oziroma s krilom, prav tako pa ne bomo zgrešile niti z najbolj klasičnim in vedno zelo mladostnim stajlingom s kavbojkami, T majico in supergami, mules petkami ali tokrat še veliko bolje, s sandali s petko katerekoli višine.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.