Kaj potrebujete za kanček francoskega sloga

Priznam, da ko sem bila v Parizu in noro iskala tiste prav pristne in super šik Parižanke, teh nisem našla. Oziroma tako, sem jih videla, a jih ni bilo ravno na tone. Seveda se je Pariz zelo spremenil in tako tudi modna kultura, a zanimivo, kako ostajajo Parižanke sinonim elegance in rdeče šminke, četudi danes nosijo povsem drugačne stvari. A ne vse. Za vogalom je vedno kakšna ženska, ki te res preseneti in za katero veš, da ima stil v krvi. Od teh se lahko naučimo veliko in morda tudi pogledamo, katere kose nosijo, ki so 100 % sinonim za eleganco in prefinjenost.

Slip obleka – kot spalna srajca

Pravkar sem si eno naročila, belo, z drobno čipko in popolnoma enostavno. Te obleke so mi všeč z blazerjem in nizkimi sandali, zdi se mi, da vedno pridejo prav. Res je, znajo biti prosojne, zato so dolge jakne ali jope prava rešitev. In res je, spominjajo na kombineže, ampak tako mora biti, to je njihov čar.

Vir: Pinterest

Top s črtami

Mornarski seveda in večen. Lahko je z rokavi, kar je v resnici še lepše. Preprost, z izrezom na barčico, debelejšimi črtami in super je s kavbojkami ali belimi hlačami. Ni kaj dodati, je kos, ki je večen in ga vidimo ob vsaki sezoni, kar se mi zdi delo prav.

Vir: Pinterest

Male jope

Tiste super elegantne in rahlo oprijete. Ni pa rečeno, da morajo biti kratke, so lahko tudi malo daljše, a načeloma tajlirane. Zato je kar dobro, če imamo spodaj oprijet top in nekaj gladkega, kot je denimo top z naramnicami. Lahko imajo kakšen vzorec ali so iz kašmirja. Teh jop ni nikoli dovolj in najbrž jih imate celo v mamini garderobni omari.

Vir: Pinterest

Cvetlične obleke

Tiste podeželske, ki jih je zdaj na pretek. Meni so noro všeč, ravno prav shabby in izredno romantične. Nosljive, praktične, lepe in ženstvene. Rokavi so lahko rahlo napihnjeni, obleka naj bo midi ali kar dolga, lahko ima gumbe v sprednjem delu. Majhne rože bodo delovale elagantnejše, velike so malo bolj opazne, a nič zato.

Vir: Pinterest

Moške srajce

Svetlo modra in bela sta na prvem mestu. Sploh svetlo modra je dobra alternativa beli, ki je že videna. Moška srajca je 100 % gladka, preprosta, na njej ni nič posebnega, a je hkrati na ženskem telesu super seksi. Če ste za, naj bo toliko odpeta, da zaznate čipkast nedrček. To je v bistvu višek erotike, seveda v pozitivnem smislu.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Ja, pa mal frizure , kar tako na izi, kar pa ne drzi, ker sicer prezivijo kar lep cas pri frizerju, da zgleda ftizurca kot da niso ravno kar od frizerja….lp Vesna

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.