Bolj drzne v vojaško zeleni

Vojaško zelena barva ima to pomlad prav posebno mesto med zapovedanimi trendi, njeno ime pa tokrat odraža nekatere precej dobesedne stajling zgodbe. OK, seveda ne mislim, da bomo okoli paradirale v bojni opravi, pa vendar se po slednji zgledujejo neštete modne hiše. Dobre primerke smo lahko videli pri Chanelu in še kje, od parka jaken in tistih z nešteto žepi pa vse do širokih hlač, kombinezonov in opaznih pasov. Za piko na i se kaki odtenkom tokrat večkrat pridružujejo celo kamuflažni vzorci, s katerimi pa v tem primeru ne gre pretiravati. Nočemo namreč delovati, kot da se po ulici sprehajamo z namenom, da nekoga napademo, kajne?

Zara SRPLS pomlad poletje 2019
Zara SRPLS pomlad poletje 2019
Zara SRPLS pomlad poletje 2019
Zara SRPLS pomlad poletje 2019

To je zagotovo stil, v katerem bo naša podoba delovala odločno in drzno ter nenazadnje tudi super kul. Predlagam, da z izborom začnemo pri jaknah ali še raje blazerjih, lahko tudi kostimih, ki to pomlad in poletje seveda veljajo za obvezni del naše garderobe. Kot odlična protiutež in hkrati elegantna rešitev so vsi kosi v odtenkih rjave, še najraje peščene, pa tudi bele in bež. Vse od navadnih T majic pa do preprostih sandalov z ali brez petke, skratka vse, kar poskrbi, da celotna podoba deluje bolj vsakdanje, casual in seveda nenazadnje tudi bolj ženstveno.

Zara SRPLS pomlad poletje 2019
Zara SRPLS pomlad poletje 2019
Zara SRPLS pomlad poletje 2019
Zara SRPLS pomlad poletje 2019

Večkrat sem opazila, da vojaškim vzorcem in odtenkom te zelene to pomlad pripadajo tudi neon barve, od rumene in zelene, pa vse do pink in modre, saj namreč prav to razbije celotno resnost ter ji podari sproščenost, skoraj mladostnost. Vse je seveda odvisno od tega, koliko si s svojo podobo upamo eksperimentirati. Skratka pri tovrstnih kosih zagotovo ne gre pretiravati, pa čeprav modne smernice letos diktirajo ravno to. Že en sam kos bo namreč ustvaril našo celotno podobo, zato kombinirajmo z “lahko roko” ter ne pozabimo, da je poletje čas zabave, veselja in dobre volje nasploh.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.