Božične pižame za darilo

Božične pižame so, v mojih očeh, vedno dobra izbira in res ni tako, da so le za otroke. Tudi sama jih rada nosim in četudi ne gre ravno za motiv z jelenom, si prav z veseljem privoščim Snoopyja v rdeči različici in s hlačami na karo vzorec. Vem, zdaj ste me prav zagledale in nisem daleč od vaše domišljije. Ko zagledam jelko v dnevni sobi in vse lučke po stanovanju, preprosto vem, da zraven sodi tudi božični outfit.

Women’secret (ASOS)
Reserved
Yamamay
Yamamay
C&A
Oysho
Boden
Reserved
Yamamay
Yamamay
Yamamay
Night 5 (ASOS)

Vodilna je seveda rdeča, a ne le ta. Zraven so še modra, bela, zlata in srebrna, veliko zelene in še kaj bi se našlo. Te pižame so zelo dobra izbira tudi v smislu outfita, ki ga nosimo doma, če ne ravno cel dan, potem vsaj do poznega jutra, in sicer takrat, ko nimamo veliko opravkov in lahko doma tudi mirno uživamo. Želim si, da bi vse imele čim več takih juter in kdo ve, morda nam bo december toliko naklonjen, da bomo lahko doma pospravile, pekle, uživale, brale in razmišljale o vseh dobrih stvari, ki jih bo 2021 prineslo.

Yamamay
Reserved
Oysho
Oysho
Reserved
Yamamay
Reserved
Yamamay
H&M
Reserved
H&M
Zara Home
C&A

Materiali so mehki in udobni, na prestolu so predvsem svila, bombaž in seveda volna, ki v tej sezoni odigra zelo pomembno vlogo. Če ste v iskanju darila za mamo, hčerko, prijateljico, sta pižama ali spalna srajca zelo dobra izbira, tudi zato, ker v njih preživimo kar nekaj časa, to pomeni, da se bomo pogosto spominjale na osebo, ki nam je ta kos tudi podarila. In če je vse skupaj malo kičasto in ravno prav pocukrano, nič zato: december je mesec, ko si vse oprostimo. Da, v vseh smislih!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.