Pencil krilo, ki ga nosi Melania

Že nekaj časa razmišljam, da moram nabaviti še kakšno pencil krilo oziroma krilo z visokim pasom, ozko in v midi različici. Ko sem pred kratkim zagledala Melanio z novimi, božičnimi dekoracijami, mi je ta kos takoj padel v oči. Na njej je čudovit in kombinacija z bluzo je, jasno, vrhunska.

Foto: Getty

Kdo ga lahko nosi

Načeloma ženske, ki so dovolj vitke, predvsem zato, ker gre za krilo, ki poudari boke in trebuh. Sicer pa s pomočjo perila za oblikovanje postave lahko naredite čudeže in tega ne gre pozabiti.

Kako ga nosimo

Vedno s petami. V resnici ta kos ne omogoča drugega kot elegantne salonarje s peto, saj vas bo sicer optično skrajšal. Če so salonarji v barvi krila, toliko bolje.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

S čim ga kombiniramo

Najbolje je, da ostane pas viden, ker je krilo dokaj dolgo, zato je dobro, da je vidno v celoti. To dosežemo predvsem z bluzami, ki jih nosimo znotraj. Melania ima zelo rada jakne, prav tako stisnjene v pasu, ki so tudi dobra izbira.

Kako je z barvami

Enobarvno pencil krilo je večno. Na prvem mestu je nedvomno črna, a tudi usnjene različice, bež ali rjave, so dobra izbira. Če ste ljubiteljice kostimov, so tukaj enobarvni kostimi s tem krilom in dejansko delujejo zelo ženstveno.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Pencil krilo je ena izmed najboljših rešitev, da poudarimo svojo ženstvenost.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

9 komentarjev
  1. Joj, Melaniji pristaja prav vse! Zame je poleg Olivie Palermo prava modna ikona. Takšne ameriške prve dame do sedaj še ni bilo in dvomim, da še bo! Preprosto, vau!

  2. Lepo, Melanija je res ikona. In današnje Dobro jutro, obe z Ano sta bili krasni. Mogoče namig kje nabaviti lepe tope in pa beš jopo s prekrasnimi gumbi v današnji oddaji? Objem!

  3. Joj, Melaniji in tebi Lorella prav vse paseoddajo pa imam prihranjeno za zvecer. Se dobro da obstaja casovni zamiklep december zelim❣

  4. Hvala za zelo koristen clanek; pencil krilo je ekstra elegantno pa do zdaj nisem imela poguma za nosenje; s tvojimi nasveti bo zdaj drugace.
    Vsem zelim karseda caroben December.

  5. Draga Lorella, upam, da se trgovine čimprej odprejo. Sem že prav stufa te korone. Že nekaj let nisem nakupovala v Intimissimi (na poroki sem nosila perilo Intimissimi) vidim v njihovi italijanski spletni trgovini, da imajo krasne svilene tope, med drugim. Ne vem, a mi lahko naročamo ali ne. En objem iz zasnežene Ljubljane, Anka

    1. Draga Anka, vem ja, prav jajca, če smem tako napisati. Nisem nikoli naročila pri njih preko spleta, zato ne vem, a po mojem se da…Objem in naj se res čim prej konča, ker smo štufi vsi.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.