Obroči za lase, še vedno nepogrešljivi

Me prav zanima, kakšno je vaše mnenje: ste za ali niti ne? Pri obročih za lase je nedvomno tako, da so ti lahko noro všeč ali pa se s tem dodatkom preprosto ne vidiš. Jaz jih imam v spominu še iz mladosti in tudi kasneje, a kaj ko me je vedno začela boleti glava zaradi neprijetnega pritiska. Kasneje sem se malo navadila, a še danes pri nakupu nikoli ne vem, ali odnesem domov kos, ki ga bom lahko nosila, ali bo sameval v omari zato, ker povzroča nevšečnosti. Ampak da, zelo so mi všeč, sploh žametni, s perlami, iz čipke in s pentljami. Nikoli nisem pomislila, da so le za mlada dekleta in moda mi je dala prav: danes jih nosijo tudi zrele ženske in zdi se mi, da ima vsak obroč svojo glavo. In obratno.

Vir: H&M
Vir: Zara
Vir: Mango
Vir: Anthropologie
Vir: H&M
Vir: Zara
Vir: H&M
Vir: Anthropologie

Široki obroči omogočajo res veliko eksperimentiranja z raznimi dodatki; če pa ste bolj za preprost slog, lahko izberete tudi tankega. V teh časih, ko smo hote ali nehote glavne akterke raznoraznih video klicev in sestankov, zna biti prav obroč tisti, ki postavi vse na svoje mesto. Pričeska bo delovala veliko bolj urejeno in ravno prav svečano. December je seveda čas lesketanja, zato ne spreglejte zvezdic, lun in kamnov, vse pride prav in vse zna biti prav zanimiva popestritev, sploh če ste bolj minimalistične v smislu nakita, uhanov, brošk in podobno. Nikar ne pozabite na rdečo in zeleno barvo, pa tudi na karo vzorec, ki je še kako aktualen.

Vir: Stradivarius
Vir: Stradivarius
Vir: Stradivarius
Vir: Stradivarius
Vir: Anthropologie
Vir: H&M
Vir: Mango
Vir: Anthropologie
Vir: Zara

Še nasvet: če imate gladke lase, je dobro, da vse počešete za obroč; če imate kodre, potem le pustite kakšnega tudi v sprednjem delu, saj bo celota delovala veliko bolj bogato.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.