Obutev s platformo je IN

Trenutno obdobje je v znamenju udobja, in to lahko zaznamo na različne načine. Elegatne obleke so zamenjale trenirke, pri izbiri make-upa vlada minimalizem in naraven videz ter visoke pete so skoraj šle v pozabo. Nič zato, strokovnjaki pravijo, da se bo po koroni obrnilo na bolje tudi modi, a do takrat lahko uživamo v udobju. Med zaželeno, modno obutvijo pa vladajo čevlji s platformo, ki so šik in še vedno udobni. Med must have pa spadajo gležnjarji ali škornji s platformo. Ti so največkrat v črni barvi, platformo pa lahko najdemo v različnih višinah in tovrstni modeli so na vrsti pri različnih modnih znamkah, od prestižne Prade pa do bolj dostopne Zare.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Zara
Vir: Prada

Svoj moment imajo tudi čevlji po imenu oxford ali loafers, ki veljajo za brezčasno izbiro, ki nikoli ne gre zares iz mode. Ti pa so doživeli letos preobrazbo, saj jih spremlja tudi platforma. Fashionistke jih nosijo največkrat z zanimivimi nogavicami in najlonkami na krajša krila in obleke, ki naredijo lep kontrast med nekoliko bolj robatimi čevlji in bolj ženstveno modno opravo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Dr.Martens
Vir: Zara

In seveda ne smemo pozabiti na športne copate, saj jih je modni svet vzel za svoje. V svoj stil oblačenja pa lahko dodate tudi športne copate s platformo. Svoje bele športne copate s platformo je manekenka Gigi Hadid skombinirala na zelo preprost način, in to je z jeans hlačami in enostavnim črnim topom z dolgimi rokavi. Če ste ljubiteljice Converse allstark, boste zagotovo našle model s platformo, ki vas bo očaral. Tovrstne kombinacije pridejo najbolj do izraza z enostavnimi oblačili, saj so čevji s platformo tisti statement kos, zaradi katerega boste zagotovo opažene (zaradi lepega videza seveda).

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Converse
Vir: Prada
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.