Brez zelene ne bo šlo

Umirjenost, naravnanost, sprostitev, svoboda, simbolizira življenje, pomlad in svežino: zelena barva je vse to in še veliko več. Spominja na travnike, odpravlja izčrpanost in nespečnost, govori o novem življenju, ki bo, čez nekaj tednov, izbruhnilo povsod. Pravijo, da se prav s pomočjo zelene prenovimo, zato je barva, ki si jo lahko omislimo tudi doma, denimo za delovno sobo ali spalnico. In če ne gre drugače, si omislimo vsaj mini zelen kotiček na balkonu, tudi to je nekaj.

Pomlad prinaša kar nekaj lepe zelene, ki je običajno v pastelni različici. Spet, boste pripomnile! Ni kaj, pasteli so tukaj in topla sezona vedno prinaša nežne barve, ki nas znajo pobožati. Letošnja ni izjema; zelena se nahaja na hlačah, oblekah in kostimih, včasih se prelevi v vojaško, drugič ostaja zelo svetla in lahkotna. Čudovita je samostojna, z belo ali črno, bež ali rumeno in prav zato, ker je pač zelena, deluje eko, sveže in prav za te nore čase. Zdaj, ko potrebujemo več miru in manj direndaja okoli vsega, je zelena prava oaza varnosti, ki bo okužila tudi svet make-upa. Pričakujte zelene svinčnike za oči in metalizirane barve za veke.

Športni kosi so v zeleni barvi še bolj zanimivi. Sveži in iz naravnega bombaža nadomestijo klasične črne in temno modre trenirke. Tukaj so tudi majice s kapuco, ki so prav tako zelo lepe in uporabne. Nikar ne pozabite na torbice in pasove, pa tudi na kakšen usnjen kos, ki vedno pride prav. Če ste za rože in pike, potem ste zmagale, saj je kompletov res veliko in ko pomislim na zagorelo kožo, ki seveda še pride, lahko le dodam, da se zelene zelo veselim.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Tudi meni je zelena zelo všeč, a je nikoli ne nosim. Imam svetle lase in svetlo polt in še vedno živim v prepričanju, da je zelena za rdečelaske in temnolaske … no, morda me letos prepriča pastelna in poskusim s kakšno trenirko.

    Lep vikend.
    Vesna

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.