Brezčasne, a nikoli dolgočasne črte

Poletje navdušuje v vsej svoji lepoti in lahkotna moda je tista, po kateri najraje posežemo. Stavite na brezčasne, a nikoli dolgočasne modne kose s črtami in ti vam ne bodo služili le eno sezono. Med barvami prevladujejo modri odtenki, rdeča oranžna in zelena – seveda v kombinaciji z belo. Zanimive so tudi mavrične kombinacije, a bodite pozorne, da so kroji v tem primeru čim bolj enostavni, brez detajlov, kot so na primer naborki ali bleščice.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Med must have kose spada klasična srajca s črtami, ki jo pravzaprav lahko nosimo čez celo leto in ne samo poleti. V toplejših mesecih lahko to skombinirate s kratkimi hlačami, pravi hit so iz jeans materiala. Zelo lepo se ujame tudi s krilom midi ali maxi dolžine, srajco pa si lahko zavozlate v vozel in do izraza pride visok pas na spodnjem delu obleke. Takoj za srajco je po priljubljenosti zaželena črtasta obleka. Pri izbiri bodite pozorne na debelino črt in smer vzorca, navpične črte bodo ustvarile optično iluzijo vitkejše postave.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Podoben efekt imajo tudi hlače s črtami, ki podaljšajo noge, sploh pa v kombinaciji z visokimi petami. Modni so širši modeli z visokim pasom, ki se podajo navadni T majici, različnim topom ali pa celo srajci, ko želite biti bolj elegantne. Črtasta uniforma z lahkoto postane del vašega vsakdana in z nešteto kombinacijami boste navduševale vsak dan pa tudi ob posebnih priložnostih.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.